1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka Alesandra priznava: za glas je najpomembnejši um!

6. 11. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
alesandra KiNG FOO

foto: Arhiv skupine KiNG FOO.

Pred dvema letoma je na slovenskem glasbenem nebu zasijala nova zvezda. Skupini KiNG FOO se je pridružila mlada in energična pevka Aleksandra Josić.

Le-ta je s svojim vokalom brez besed pustila najprej moške člane zasedbe, nato še vse ostale. Svoje vokalne sposobnosti je v preteklosti dokazala na srbskem šovu Ja imam talenat, zadnji dve leti pa navdušuje slovensko občinstvo. Verjetno vsi poznate skladbo 'Začaraj me', v kateri je briljirala, in pa uspešnice skupine KiNG FOO, kot so 'Wild Ride', 'Lebdenje', '1000 besed' in aktualna 'Utrip noči'. Aleksandrina prepoznavna sposobnost je njen mogočen vokal in z njo smo spregovorili nekaj besed o tem kako ga neguje in ohranja: ''Z leti sem ugotovila, da je, vsaj zame, glavni razlog za slabše delovanje mojega glasu pravzaprav moj um. Strah in nesprejemanje naravnega toka dogodkov se mi pogosto poznata na glasu. Zato se, tudi kar se mojega glasu tiče, veliko ukvarjam s svojim umom,'' nam je povedala mlada in nadarjena Aleksandra.

foto: Marko Delbello Ocepek

Aleksandra se trenutno s skupino KiNG FOO posveča izidu prvenca 'GalaXie' in velikem promocijskem koncertu, ki ga ob tej priložnosti pripravljajo v četrtek, 9. novembra v klubi Cirkus v Ljubljani. In kakšen je njen dnevni režim za ohranjanje glasu? ''Najpomembnejša je zadostna hidratacija in seveda izključitev alkohola, kave in cigaret. Ker sem velika ljubiteljica hrane, v velikih količinah (smeh), na dan koncerta zmanjšam vnos kalorij v telo – na ta dan posegam po sočnem sadju, saj z njim dobim potrebno energijo za nastop. Sicer pa tik pred odhodom na oder moj glas dobi še poseben tretma – dihanje, mirno in tiho opevanje in gremo v akcijo!'' je o svojem ritualu dodala simpatična Aleksandra. Kako Aleksandrin vokal zveni v živo in kako Aleksandra s svojim divjim in energičnim nastopom vedno znova navduši se lahko kaj kmalu prepričate tudi sami. Aleksandra in KiNG FOO vas 9. Novembra vabijo v Cirkus na noro noč funky-foo glasbe.

prejšnji članek
Zakaj je ta fotografija postala viralna?
Svet slavnih
Zakaj je ta fotografija postala viralna?
naslednji članek
FOTO: Novo luksuzno stanovanje znanega igralca
Svet slavnih
FOTO: Novo luksuzno stanovanje znanega igralca