stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Paris Jackson zapela in navdušila z očetovim glasom!

7. 11. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
Zgodilo se je povsem spontano. Na bratrančevi predstavitvi nove pesmi, kjer se mu je pridružila na odru in skupaj z njim zapela pesem Smile.

Paris Jackson foto: Profimedia

Kot kaže, je hči pokojnega kralja popa Michalea Jacksona podedovala smisel za glasbo. Da se lahko Paris Jackson pohvali z izjemnim glasom, dokazuje posnetek, ki ga je na Instagramu objavil bratranec Austin Brown. Slednji je v Los Angelesu predstavil svojo novo pesem Smile, ko se mu je na odru pridružila Paris. Objela ga je okoli ramen, skupaj z njim sproščeno zapela in navdušila občinstvo. Kot so zapisali ameriški mediji, je obudila spomin na pokojnega očeta, saj je njen glas sila podoben vokalu očeta, Michaela Jacksona.

Paris sicer poznamo kot model in manekenko, v zadnjem obdobju pa se preizkuša tudi kot igralka. Navdušuje s svojo dobrodelno naravo, odločnostjo, jeklenimi stališči, samozavestno držo, ki jo je pravzaprav oblikovala šele v zadnjih letih. Da pa se lahko pohvali tudi s pevskimi sposobnostmi, je pravzaprav velika novost. Zlasti, ker so na youtubu že posnetki njenega prepevanja, ob katerih ji žal ni moč pripisati izjemnega talenta.

Michael Jackson foto: Profimedia

Paris, ki sicer izjemno rada poje in piše pesmi, je kot kaže izpilila svoj glas. Žal se z glasbo ukvarja le zase in za svojo dušo. Prepeva skrita pred svetom, na vprašanje ali jo zanima glasbena kariera pa odločno odkimava, rekoč, da je v njeni družini dovolj čudovitih glasbenih umetnikov. ''Če bi se odločila za glasbeno pot, bi to spremenilo moja čustva do glasbe. Tega pa ne želim,'' pojasnjuje samosvoja lepotica, ki ne želi tlakovati svojih dosežkov po poti svojega očeta.

prejšnji članek
Gledalci besni na produkcijo Kmetije - so šli predaleč?
Resničnostni šovi
Gledalci besni na produkcijo Kmetije - so šli predaleč?
naslednji članek
Neprepoznavna in razgaljena Jasna Kuljaj
Svet slavnih
Neprepoznavna in razgaljena Jasna Kuljaj
#nasazenazenska
nasazenazenska