stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skupaj z njimi sta se smejala, potem pa sta jih kaznovala!

8. 11. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
''Vsi kadeti so se smejali. Sklece!'' S temi besedami je tekmovalce šova The biggest loser Slovenija šokiral trener Jan, kot da se trenutek poprej ne bi tudi sam prepustil vzdušju, ki je družbo preplavilo ob dviganju zastave.

Vojaški teden foto: PLANET TV

V tem tednu tekmovalci šova topijo kilograme pod strogim vojaškim režimom. Da bodo ob silnih naporih deležni tudi neusmiljenih kazni, so spoznali že takoj na začetku, ko so simbolično dvignili zastavo. Za nastalo situacijo je bila odgovorna simpatična Mojca, ki je dvig zastave pospremila s pihanjem v plastično trobilo.

Tudi trenerja se nista mogla upreti smehu .... foto: PLANET TV

Ob nastalem zvoku, ki je spominjal na komično situacijo iz risanke, ni nihče ostal resen. In ko se jim je s svojim prikupnim smehom pridružila še Mojca, so kakopak padle vse zavore. Sproščenemu vzdušju se nista mogla upreti niti trenerja. Jan je Mojco celo objel okoli ramen in se od srca smejal, trenerka Nataša pa je smeje se krožila okoli svoje osi. "Jaz mislim, da ni človeka, ki se ni zasmejal, vsi vemo, da je Mojca legenda, ko se je zasmejala, se nihče več ni mogel zadržati," je povedal Aleksandar.

 A ko so se vsaj za silo pomirili, je kot bi odrezal napočil trenutek streznitve. ''Vsi kadeti so se smejali. Sklece!'' Je bil odločen Jan, tekmovalci pa so se smeje skobacali na tla in se po svojih močeh lotili naloge. Še vedno hihitajoči, a brez dvoma ubogljivi.

foto: PLANET TV

prejšnji članek
Deski, ki pomenita smučarski svet
Zdravje
Deski, ki pomenita smučarski svet
naslednji članek
Boris Novković iskreno: Z bivšo vzgajava otroka s posebnimi potrebami
Svet slavnih
Boris Novković iskreno: Z bivšo vzgajava otroka s posebnimi potrebami