stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mariah Carey: Varnostnik jo obtožuje spolnega nadlegovanja

9. 11. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Slavna pevka in telesni stražar. Žal zgodba, ki je odjeknila na naslovnicah, nima romantičnega pridiha iz kultnega filma. V precej črni vlogi se je namreč znašla pevka Mariah Carey, ki jo nekdanji varnostnik obtožuje nečednega ravnanja …

Careyjeva se požvižga na kilograme. foto: Profimedia

Zdi se neverjetno, a slavna pevka Mariah Carey se je tokrat znašla pod nič kaj obetavnimi žarometi. Ameriške naslovnice namreč polni vest, da jo nekdanji varnostnik obtožuje neprimernega odnosa, dolgovala pa naj bi mu tudi zajeten kos plače.Michael Anello namreč trdi, da ga je pevka spolno nadlegovala ter ga zmerjala z neonacistom, članom kukluksklana in nacističnim obritoglavcem. Za spletno stran TMZ je prav tako povedal, da mu pevka dolguje več kot 200 tisoč evrov plače.

Anello je medijem sporočil, da se že pripravlja na tožbo, saj želi zadostiti pravici. Portal TMZ zatrjuje, da so videli dokumente, v katerih je navedeno, česa jo obtožuje nekdanji varnostnik. Kot pojasnjujejo, Anello opisuje poskuse spolnega nadlegovanja, ki so se zgodili na izletu v Cabo San Lucas. TMZ pojasnjuje, da je zapisano, kako je Mariah poklicala Michaela v svojo sobo ter mu naročila, da ji premakne prtljago. Ko je slednji prišel v sobo, ga je pevka tam pričakala oblečena v negliže, skozi katerega se je vse videlo. Kot trdi zapis, je varnostnik želel oditi, a je pevka vztrajala, da ji premakne prtljago.

Kot navaja omenjen medij, naj bi bila pevkina ekipa že v stiku z Anellovim odvetnikom. Tekom pogajanj so se strinjali s poravnanjem določene odškodnine, vendar Anello z višino izplačila ni zadovoljen.

Mariah Carey

Mariah Carey foto: Vir: Instagram

prejšnji članek
Legendarna naravna mešanica zoper artritis
Zdravje
Legendarna naravna mešanica zoper artritis
naslednji članek
FOTO: Poglejte si to čudovito slavno nosečnico!
Svet slavnih
FOTO: Poglejte si to čudovito slavno nosečnico!