Dacinger_renata_osebni arhiv Odkrito.si

TV-voditeljica v tujino zaradi partnerja, domov ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 25. maja

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

angelina jolie Njena.si

Angelino Jolie ločili od otrok

Je Domen Valič še vedno z nekdanjim dekletom?
| K.M.

Je Domen Valič še vedno z nekdanjim dekletom?

Domna in Niko so ujeli skupaj, a ...

Kmalu potem, ko je javno priznal, da ima dekle, je sredi poletja v javnost prišla še informacija, da je po kakšnem letu dni s plesalko Niko Horvat tudi prekinil. Nika in Domen sta bila sicer že pred razmerjem dobra prijatelja, tokrat pa so ju spet ujeli skupaj. 

Nika je Domna namreč podpirala na njegovi 111. ponovitvi predstave Boksarsko srce, ki jo pripravlja skupaj z očetom, Iztokom Valičem. Zgodbo o boksarju, ki je živel med nasiljem in športom, zdaj pa se srboritemu mladcu pomaga osvoboditi agresije, ki jo nosi v sebi, že od premiere spremljajo odlične kritike. Nič drugače pa ni bilo sinoči. Nekateri so navdušeni nad Domnovo izvedbo lika mladeniča Joja, ki ga je oblikoval s pomočjo raperja Adama Velića (Slovenija ima talent), ena od gledalk je Iztoku zaupala, da njegov lik izvaja identične trike, kot jih je v podobni situaciji njen oče, najbolj zabaven pa je bil komentar gospe, ki je priznala, da v visokih petah ne zna hoditi tako samozavestno kot igralca. 

Poleg Nike je bilo v SiTi Teatru moč opaziti še številne druge znane obraze. Med njimi so bili tako tudi  Jurij in Jagoda Batagelj, s katerima Domen soustvarja plesni spektakel Dance Amore, borštnikov nagrajec Nika Škrleca, oblikovalka Hana Karim, Iztokova kolegica z akademije in soigralka Polone Vetrih ...

Foto: Urška Boljkovac - Nika in Domen sta še vedno dobra prijatelja.

Foto: Urška Boljkovac - Nika je v družbi Jurija in Jagode Batagelj na premieri predstave podprla svojega nekdanjega fanta in dobrega prijatelja.

Čeprav so ob Nikini navzočnosti in sproščenosti med nekdanjima zaljubljencema številni morda pomislili, da se je par pobotal, pa temu očitno ni tako. Vsi namreč še vedno poudarjajo, da gre zgolj za prijateljski odnos med igralcem in plesalko. Saj tudi ona sodeluje pri predstavi Dance Amore in da sta po razmerju pač preprosto ostala prijatelja.