pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trump kot deček: Nasilnež z angelskim obrazom

10. 12. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
Si lahko prestavljate, kakšen je bil Ameriški predsednik Donald Trump kot otok? Ne le po videzu, pač pa po karakterju. Morda vas tole niti ne bo tako zelo presenetilo …

Donald Trump foto: Reuters

Ameriški predsednik Doland Trump pravi, da je bil v mladosti prav takšen kot sedaj. Slednje v nekaterih pogledih nemara res drži. Novinarji Washinghton Posta so namreč pripravili njegovo biografijo, pri čemer so govorili s številnimi ljudmi, ki so današnjega predsednika poznali kot otroka. Pa kar poglejmo nekaj zanimivosti, ki so jih odkrili.

Predsednik je na Facebooku objavil utrinek njegove družine: 'Jaz sem tisti na levi.' foto: Facebook

Donald Trump je bil precej glasen šolar, rad se je spravljal na šibkejše in precej udarno uveljavljal svojo voljo. Kot so razkrili novinarji Washinghton Posta, je Trump rad dekleta vlekel za lase, nekoč pa je celo s kamni obmetaval malčka na otroškem igrišču. V razredu je veljal za učenca, ki ve vse in nikoli ne priznava zmote. Rad se je hvalil, da je učiteljici za glasbo naredil modro oko. Pri športu se je nadvse rad postavljal, pri čemer je hrepenel po glasnem aplavzu množice, v primeru poraza pa je nekoliko izgubil nadzor nad seboj.

Novinarji so ga na podlagi pričevanj znancev opisali kot arogantnega, odločnega, prevladujočega, občutljivega na kritike in nič kaj spretnega z dekleti.

prejšnji članek
Konec priljubljene serije Reka ljubezni
Svet slavnih
Konec priljubljene serije Reka ljubezni
naslednji članek
Tadej Pišek: Njegovo dekle ni prav nič ljubosumno
Svet slavnih
Tadej Pišek: Njegovo dekle ni prav nič ljubosumno