Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Čas je o tem še zelo skrivnostna

21. 12. 2017; 08.00
Avtor: Nejc Simšič
katarina cas

Katarina Čas je zelo zaposlena z novimi projekti. foto: m24

Priljubljena igralka, ki ji je uspel veliki met v Hollywoodu, je zadnje čase polno zaposlena z novimi filmskimi projekti – tako doma kot v tujini.

Letošnje leto si bo priljubljena igralka Katarina Čas zapomnila tudi po številnih projektih, ki jih je v zadnjem času posnela oziroma jih še snema.

Katarina Čas ima res plodno obdobje, saj snema film za filmom. foto: Arhiv Svet24

Očarljiva Katarina je po objavah na svojih družbenih omrežjih res veliko na poti, za kar so »krivi« številni projekti, pri katerih sodeluje. Pred kratkim smo jo lahko gledali na velikih platnih v novi drami Prebujanja, kjer je zaigrala ob boku Jurija Zrneca. V Veliki Britaniji se ravno v tem času na BBC predvaja priljubljena serija Love, lies and records, v kateri igra prefrigano negativko Dominico, družbo pa ji v seriji dela tudi mlada slovenska igralka Gaja Filač, ki smo jo lahko gledali v zadnji sezoni serije Ena žlahtna štorija.

Po naših informacijah z Otoka je serija Love, lies and records, ki jo ob četrtkih predvajajo na BBC, zelo priljubljena. In tako se je tudi krog Katarininih britanskih oboževalcev zelo povečal.

POT V DOMINIKANSKO REPUBLIKO

Katarina se je pred kratkim mudila tudi v Dominikanski republiki, kjer je snemala nov film, o katerem pa je zaradi stroge pogodbe še vedno skrivnostna. »Trenutno sicer še ne morem dajati izjav ali razkrivati podrobnosti, lahko pa povem, da sem bila v Dominikanski republiki na snemanju trilogije o življenju Porfiria Rubirose. Dominikanski diplomat, strasten igralec pola in avtomobilski dirkač je užival svetovno slavo tudi kot nepoboljšljiv plejboj in jet-setter. Obstajajo celo teorije, da naj bi Ian Fleming prav pri njem dobil inspiracijo za lik Jamesa Bonda. Dogajanje je postavljeno v 40. in 50. leta prejšnjega stoletja, sama pa igram eno od Rubirosovih žena,« je povedala slavna igralka.

NOV SLOVENSKI FILM

Katarina te dni sodeluje tudi na snemanju novega celovečerca Metoda Pevca Jaz sem Frenk, kjer igra ob boku znanih igralcev, kot so Uroš Smolej, Janez Škof, Valter Dragan, Silva Čušin, Radko Polič, Primož Pirnat, Peter Musevski, Maja Sever in drugi. Katarina se na snemanjih zelo zabava, snemanje pa se bo predvidoma končalo v začetku januarja 2018, po 33 snemalnih dneh. In kot je znano, lepo Katarino čaka še nekaj projektov v začetku novega leta, kar pomeni, da bo še nekaj časa polno zaposlena.

prejšnji članek
Poklon Jerneju Šugmanu ob 49. rojstnem dnevu
Svet slavnih
Poklon Jerneju Šugmanu ob 49. rojstnem dnevu
naslednji članek
Prepoznate tega slavnega malčka?
Svet slavnih
Prepoznate tega slavnega malčka?
#nasazenazenska
nasazenazenska