pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Henrik: Indiro sem udaril po zadnjici, nisem je zagrabil

25. 12. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
henrik klofnil

foto: PLANET TV

Izpadli tekmovalec je mnenja, da je v tem bistvena razlika in o svojem dejanju govori, kot da je sprejemljivo.

Henrik je v petkovi izločitveni oddaji The Biggest Loser Slovenija šokiral s svojo potezo. Pred tehtanjem se je napil vode, tehtnica pa je pokazala kilogram in pol več kot teden poprej. To je naredil zato, ker je želel zavarovati Indiro. Več o dogajanju pa si lahko preberete TUKAJ

Henrik še vedno govori o tem, da je v Indiro močno zaljubljen in da v šovu ne bi zdržal brez nje. Indira pa po drugi strani govori, da z njim ne želi imeti nič in da ne želi, da se je dotika. Na 'intervenciji' pa je tudi Aleksandar izpostavil, da se jo je Henirk zanalašč dotaknil direktno potem, ko mu je Indira rekla, da naj se je ne. V oddaji od Težaka do junaka in intervjuju po izpadu pa je celo priznal, da jo je prijel za zadnjico, a o tem govori, kot da s tem ni nič narobe. 

"Bili smo na telovadbi in smo si vsi dejali "high teen" (udarci z dvema rokama), ko pa je šla naprej, sem jo pa klofnil po riti in to je bilo to." Henrik je to povedal z nasmeškom na obrazu, tudi voditeljica Jasna pa je poudarila, da je to že preveč. On se je nato izgovarjal, da drugim pa pusti in da že ni tako nedolžna, zakaj se je on potem ne bi smel. A mu je Jasna Kuljaj še enkrat poudarila, da lahko ženska vseeno sama izbere, komu bo dotike pustila in komu ne. 

"Jaz sem jo klofinl malo, nisem pa je zagrabil. To pa je bistvena razlika," pa je spet brez obžalovanja povedal v intervjuju po izpadu. 

Kaj pa menite vi? Ali res ni razlike med 'zagrabiti za zadnjico' in 'klofniti po zadnjici'?

prejšnji članek
Tanja Žagar: Mali Karlo bo na silvestrovo sam
Svet slavnih
Tanja Žagar: Mali Karlo bo na silvestrovo sam
naslednji članek
Pred letom dni je svet glasbe izgubil veliko legendo
Svet slavnih
Pred letom dni je svet glasbe izgubil veliko legendo