stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj na programu ni več oddaje od Težaka do junaka?

4. 1. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
od težaka do junaka

foto: Instagram/jasna Kuljaj

Kar naenkrat so na televiziji Planet TV ukinili komentatorsko oddajo priljubljenega šova The Biggest Loser Slovenija. Razočarane gledalce zato zanima, zakaj se je produkcija odločila za takšno potezo.

V petek, 29. decembra, se je oddaja Od težaka do junaka, v kateri gostje z voditeljico Jasno Kuljaj na čelu komentirajo oddajo The Biggest Loser Slovenija, končala povsem normalno. So pa številni spregledali, oziroma preslišali Jasnin pozdrav na koncu oddaje, ko je rekla "se vidimo po novem letu, dan po finalu." Zato so bili številni gledalci včeraj še toliko bolj presenečeni, ko v večernem programu Planet TV ni bilo priljubljene komentatorske oddaje. Zakaj so se na komercialni televiziji odločili za takšno potezo? 

"Zakaj ni več komentatorske oddaje od Težaka do Junaka? So preveč povedali, da ste jih črtali?" je bil le eden izmed številnih vprašajev v povezavi z ukinitvijo oddaje. Kakšno pa je pojasnilo? 

"Šov The Biggest Loser Slovenija je trenutno že skoraj v ciljni ravnini in vsi, tudi komentatorji oddaje Od težaka do junaka, se s polno paro pripravljamo na finalno oddajo šova, ki bo v petek, 12. januarja, ob 20. uri na Planet TV. V novem letu bo tako komentatorska oddaja Od težaka do junaka na sporedu le še enkrat, 13. januarja, v svoji daljši zaključni različici," so nam sporočili predstavniki za odnose z javnostmi na omenjeni televiziji. Očitno je torej razlog za to, da oddaje ni, zgolj zaključna faza oddaje in pripravljanje na veliko finale. 

Toliko je do zdaj shujšal Boštjan. foto: Planet TV

Sprememba Aleksandra je očitna. foto: Planet TV

Le-to bo kot omenjeno na sporedu že naslednji petek.  Dan zatem, 13. januarja, bo ob 20.00 pa bo na sporedu še posebna epizoda komentatorske oddaje Od težaka do junaka. Kdo pa se je v finalno oddajo uvrstil? To uradno še ni znano, imamo pa zato svoja predvidevanja. Še malo bomo morali počakati, da bomo videli, če so to res veliki finalisti

prejšnji članek
Vid Valič odhaja
Svet slavnih
Vid Valič odhaja
naslednji članek
V Sloveniji priljubljena igralka končno pokazala nosečniški trebušček
Svet slavnih
V Sloveniji priljubljena igralka končno pokazala nosečniški trebušček