Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepa Brena: Sem samo gospodinja

8. 1. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
lepa brena1

foto: Instagram

Legenda jugoslovnaske glasbene scene je v intervjuju razkrila, da je doma čisto navadna in preprosta ženska.

57-letna glasbenica že vrsto let kroji glasbeno sceno v državah nekdanje Jugoslavije. Njena priljubljenost pa iz leta v leto zgolj narašča. Zdaj pa je v intervjuju priznala, da sta skupaj z možem, nekdanjim igralcem tenisa Slobodanom Živojinovićem, zelo preprosta človeka, ki živita zelo vsakdanje življenje. Čeprav je v resnici le-to velikokrat podobno filmskemu scenariju, v dobrem in v slabem smislu. 

"Sem mama, ki dela na tem, da je hiša topel dom, da imajo moji otroci dobro hišno atmosfero. Skrbim za njihovo kosilo, vedno, da imajo nekoga, ki skrbi za njih in da razume njihove dobre in slabe stvari," je priznala Fahreta Jahić- Živojinović oziroma bolje poznana kot Lepa Brena. K temu je še dodala, da uživa v pripravljanju ajvarja in da njena družina živi čisto običajno življenje. Za srbski časopis Kurir je še razkrila, da verjame, da so njeni otroci lepo vzgojeni in da na njo ne gledajo kot na zvezdnico. 

Njeno življenje pa ni vedno tako zelo lepo in domače. Pred 17 leti so namreč ugrabili njenega sina Stefana, ki je pred kratkim vstopil v svet glasbe. Še danes pa se ne ve, kdo je za ugrabitvijo stal. Brena in njen mož sta takrat morala izplačati skoraj milijon odkupnine, še vedno pa sumijo, da je bil z ugrabitvijo povezan tudi vodja takratne državne varnosti. Le-ta je bil na zaporno kazen zaradi prikrivanja nekega umora tudi obsojen, šele takrat pa se je Brenina družina tudi vrnila v Srbijo. 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

prejšnji članek
Severina po 17 letih objela deklico iz videospota
Svet slavnih
Severina po 17 letih objela deklico iz videospota
naslednji članek
Dekle volkodlak: Po poroki si je obrila obraz
Svet slavnih
Dekle volkodlak: Po poroki si je obrila obraz
#nasazenazenska
nasazenazenska