Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina po 17 letih objela deklico iz videospota

8. 1. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
Severinina publika na koncertu v Splitu je bila pred dnevi priča izjemno čustvenemu snidenju. Pevki se je namreč na odru pridružilo mlado dekle, ki jo je Severina iskala kar 17 let.

Čustveno snidenje po 17 letih ... foto: youtube

Pisalo se je leto 2001, ko se je Severina na enem izmed hrvaških otokov pripravljala na snemanje videospota za skladbo Verjamem vate ('Virujen u te'). Tedaj ji je v oko padlo prikupno dolgolaso dekletce, ki jo je nato povabila, da z njo zaigra v videospotu. Deklici mama sprva ni verjela, a jo je kljub temu naslednjega dne skupaj s sestro pripeljala na snemanje. Punčka po imenu Iris je tako nastopila v videospotu in ob tem s slavno pevko spletla vez, ki je nobena ni pozabila.

V minulih letih se je Severina večkrat spomnila rjavolase deklice in upala, da se nekoč zoper srečata. Slednje se je zgodilo pred dnevi, ko je Iris, kot velika oboževalka obiskala koncert hrvaške glasbene dive. Zdi se skorajda neverjetno, a Severina jo je v množici prepoznala in jo povabila na oder. Izjemno čustveno snidenje so tudi posneli, kratek video pa je nato Severina objavila na svojem Instagram profilu. Ob tem je zapisala, da jo je iskala več let, sedaj pa je ona našla njo. ''Več let sem te iskala, sedaj pa si ti našla mene. Tako kot sem jaz tebe leta 2001, tam na otoku. Zabavno, pametno, enako … Hvala tvoji mami, za vedno boš v mojem srcu,'' se glasi del čustvenega zapisa.

Snidenje je bilo nabito s čustvi tudi za Iris, ki je danes odrasla ženska. Na Instagramu je tako kot Severina delila posnetek, ob tem pa zapisala, da je o tem trenutku sanjala pol življenja. ''Hvala ti za vsa čustva, hvala za ljubezen, hvala za to čarovnijo. Boljšega začetka leta si ne bi mogla zamisliti. Rada te imam do neba.''

prejšnji članek
Alenka Košir dokazala, da je lepota v družini
Svet slavnih
Alenka Košir dokazala, da je lepota v družini
naslednji članek
Lepa Brena: Sem samo gospodinja
Svet slavnih
Lepa Brena: Sem samo gospodinja