Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nives Orešnik: Naziv Miss mi je prinesel etiketo, ki je tudi negativna

8. 1. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
jan kovačič, nives orešnik

Jan Kovačič in Nives Orešnik sta ustvarjena drug za drugega. foto: M24

Nekdanja Miss Slovenije je priznala, da naziv s seboj ne prinese zgolj pozitivnih posledic.

26-letna lepotica Nives Orešnik je leta 2012 postala Miss Slovenije. V zadnjih letih pa je močno delala na svoji karieri, ločeni od laskavega naziva. Predvsem proti koncu leta 2017 pa je postala zopet bolj zanimiva za medije, saj se je razvedelo, da je v razmerju z osebnim trenerjem Janom Kovačičem, ki skrbi za treninge tekmovalcev v šovu The Biggest Loser Slovenija. V enem delu pa se jim je pridružila tudi Nives, ki je tekmovalcem pokazala prvine joge in pilatesa, s katerimi lahko prav tako uspešno skrbijo za svoje zdravje. 

Zdaj pa je simpatična rjavolaska za instagram projekt 'inbedwithklara' (v postelji s Klaro) povedala svojo plat izkušnje z nazivom 'Miss' in kaj ji je le-ta prinesel. Tako v negativnem kot tudi pozitivnem smislu. 

"Naziv Miss me spremlja od leta 2012. Je moja etiketa in prinesla mi je veliko življenjskih izkušenj tako dobrih kot tudi slabih. Zmeraj sem rekla, da sem zanj hvaležna, ampak mu ne postavljam nič večje teže, kot ostalim dosežkom in projektom ki se jih lotim. Priznam, da ponavadi sama niti ne povem, da sem bila Miss Slovenije. Eden od razlogov je mogoče to, da se lepotnih nazivov drži nek "hecen" negativen sloves in da dobiš pri ljudeh takoj etiketo, da si bolj lepa kot pametna, da si "ista" kot vse ostale. Sama se moram zadnjih pet let konstantno boriti proti tej etiketi in se dokazovati," je za projekt povedala Nives. Poleg iskrenega pogleda na vpliv etikete, ki jo je dobila pred leti, pa se je dotaknila tudi zdravega načina življenja. Tako kot njen partner je tudi Nives osebna trenerka, v svojem poslu pa se zagotovo srečuje z različnimi ljudmi, ki iščejo poti do svojega zdravja. "Poskrbeti za svoje zdravje in telo naj bo na prvem mestu, lepe obleke, make upi in filtri pa na drugem. Zdravje je dobro počutje. Zadovoljstvo v svoji koži pa vam bo dalo tisto samozavest, ki jo iščete. Verjeli ali ne: redno gibanje in pravilen način prehranjevanja postavijo vse na svoje mesto."

Več o Nivesinem pogledu na naziv Miss in na zdravo življenje pa si lahko preberete v instagram objavah na profilu 'inbedwithklara'.

A post shared by Klara (@inbedwithklara) on

A post shared by Klara (@inbedwithklara) on

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Iskrenost in predanost
Zdravje
Tedenski numeroskop: Iskrenost in predanost
naslednji članek
Mojca razkrila resnico o šovu
Svet slavnih
Mojca razkrila resnico o šovu
#obraziavenija
obraziavenija