cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

uran Svet24.si

Ta planet smrdi po gnilih jajcih

Alek Minassian Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

To obvlada hči Jureta Koširja!
| C. L./Zvezde

To obvlada hči Jureta Koširja!

Letos Koširjeve čaka pomembno leto. Njihova prvorojenka se bo morala že kmalu odločiti, v katero srednjo šolo se bo vpisala, veliko časa pa ji bodo, tako kot se za dekleta spodobi, vzele tudi priprave na valeto.

Alina Košir, najstarejša hči smučarskega asa Jureta Koširja, je prava lepotica. To sicer ne preseneča, saj je bila v mladih letih manekenka tudi njena mama Alenka. Postavno dekle, ki bi ji prisodili kar nekaj let več, bo 6. januarja dopolnila petnajst let in obiskuje zadnji razred osnovne šole.

Letos torej Koširjeve čaka pomembno leto. Njihova prvorojenka se bo morala že kmalu odločiti, v katero srednjo šolo se bo vpisala, veliko časa pa ji bodo, tako kot se za dekleta spodobi, vzele tudi priprave na valeto. Jure pravi, da vse tri otroke že od malega usmerjajo v šport, a se za zvrst odločajo sami. »Niti na pamet mi ni prišlo, da bi jih denimo zato, ker sem bil sam smučar, silil v smučanje.« Alina je trenirala umetnostno drsanje in je svoje znanje pred kratkim pokazala tudi na ljubljanskem drsališču, ko so njene veščine na ledu jemale dih obiskovalcem in mimoidočim.