cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

uran Svet24.si

Ta planet smrdi po gnilih jajcih

Alek Minassian Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Bojan Papež: Pričakoval sem, da bo zmagal Aleksandar
| K.M.

Bojan Papež: Pričakoval sem, da bo zmagal Aleksandar

Včeraj se je zaključila prva sezona šova The Biggest Loser Slovenija, v kateri je slavil priljubljeni Bojan. Le-ta je v šovu izgubil 74,4 kilograme. Vseeno pa v svojo zmago ni bil prepričan.

"Zadnje tri dni nisem jedel, pil sem le toliko, da sem si navlažil usta. Noč pred tehtanjem sem prebedel, hodil v savno ..." je takoj po zmagi priznal Bojan, ki mu je zmaga komaj uspela. Tako Aleksandar kot tudi Iztok sta namreč v zadnjih 20 dneh, ki so jih preživeli doma, občutno shujšala. Iztok je v celotni sezoni izgubil kar 40, 71 % deleža svoje teže, Aleksandar pa 40, 39 % deleža telesne teže. Bojan ju je na koncu premagal s 42, 13 % izgubljenega deleža svoje začetne teže. Težke zmaga pa se je zavedal tudi končni zmagovalec, ki je vztrajno poudarjal, da je bil prepričan v zmago Aleksandra. 

"Ko sem videl Aleksandra po teh dneh, ko je bil doma, sem si rekel, da je on zmagovalec. Naredil je vrhunski rezultat. Nisem si niti mislil za sebe, da bom toliko izgubil. Presenečen sem, predvsem pa sem do zadnjega mislil, da bo zmagal Aleksandar," nam je priznal Bojan. Ob zmagi pa je kljub temu presrečen. Vesel pa je tudi dejstva, da je bil najbolj priljubljen med gledalci, ki so ga s telefonskim glasovanjem postavili na vodilno mesto med svojimi favoriti. 

Bojanu je bilo sicer najtežje v prvem tednu, ko so ga bolele vse mišice. Takrat bi ob ponujeni priložnosti takoj odšel domov. Zdaj pa mu ni žal, da je vztrajal. Hkrati pa poudarja, da se na stara pota ne misli vrniti. "Toliko neprespanih noči, 4 mesece sem bil lačen, ker se ne moreš do sitega najesti, treningi močni ... na stara pota res ne morem iti." Zmagovalec šova bo ostal v navezi tudi z diatetičarko Katjo, v zdravem načinu življenja pa ga podpira celotna družina. 

Poleg moških je bila v finalu tudi Indira, ki je na finalu tehtala le 73,1 kilograma. Več o njej in preostalih finalistih pa si lahko na našem portalu preberete v naslednjih dneh.