stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivnost dolgega življenja Betty White

17. 1. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
betty white rd

Betty White praznuje 96. rojstni dan. foto: Ari Michelson

Televizijska legenda Betty White praznuje 96. rojstni dan. Tako kot vsak dan, bo nemara tudi danes nazdravila svetu in življenju s kozarcem vodke …

Gospa Betty White se navkljub visoki starosti odlično drži, njen pogled je iskriv, obraz ji krasi hudomušen nasmeh, nadvse rada pa postreže tudi s humornimi izjavami, ki tudi njej iz grla izvabijo glasen krohot. Ko so jo denimo povprašali, kaj je njena največja rojstnodnevna želja, je živahno začebljala, da je to njena zvezdniška simpatija, igralec in režiser  Robert Redford, ki je pravzaprav že vrsto let na vrhu njenega seznama željenih življenjskih dosežkov. Betty z Redfordom še nikoli ni sodelovala, pravzaprav se še nikoli nista srečala. ''Poskušam vsako leto. Pa nikoli ne uspe,'' se smeji Whitova.

Betty svetuje: ''Uživajte življenje! Usmerite se v pozitivne stvari! Ne pritožujte se! Ni težko najti vzpodbudne reči, če le dobro pogledaš! Večkrat si recite: Hej, tole je bilo super!''

Zlato dekle z nemirnim duhom le redko počiva. Čeprav pravi, da ima slab spomin, se trudi, da je njen um nenehno v pogonu. Še vedno igra, sodeluje s številnimi dobrodelnimi društvi za zaščito pravic živali in ljudi, piše knjige, se druži s prijatelji, plete in rešuje križanke.

foto: Profimedia

In čemu Whitova pripisuje zasluge za dolgo in zdravo življenje? Čeprav meni, da gre levji delež pripisati genetiki, prikimava tudi, da ji nemara godi tudi prehrana, ki si jo privošči brez slabe vesti. Betty gre nadvse v slast ocvrt krompirček. Obožuje tudi hotdoge, sendviče in coca colo. Ob koncu dneva nezdravo prehrano poplakne s kozarcem vodke z ledom, slednjo namreč naravnost obožuje.

Na zdravje, Betty White!

A post shared by Betty White (@bettymwhite) on

prejšnji članek
Saša Einsiedler: Nočem biti takšna!
Svet slavnih
Saša Einsiedler: Nočem biti takšna!
naslednji članek
Olimpijska prvakinja: Bila sem spolno zlorabljena
Svet slavnih
Olimpijska prvakinja: Bila sem spolno zlorabljena