reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ed Sheeran razkril skrivnost

21. 1. 2018; 09.55
Avtor: V. M.
Priljubljeni britanski pevec Ed Sheeran je razkril skrivnost, v kateri je potihoma užival zadnje tri tedne. Medtem ko smo poslušalci decembra vzdihovali nad najbolj romantično pesmijo te zime, je namreč Ed skoval prav poseben načrt in zaprosil za roko svojo mladostniško ljubezen ...

foto: Profimedia

Zadnji mesec v letu 2017 je prav poseben pečat v glasbenem prostoru pustila pesem Eda Sheerana, Perfect, ki se je s svojo romantično video zgodbo vtisnila v srca ljudi po vsem svetu. A Ed ni romantičen zgolj pri svojem glasbenem ustvarjanju. Zaveda se namreč, da bo blišč uspeha nekoč minil, ob njem pa bo ostalo dekle, v katero se je zaljubil pred mnogimi leti, ko sta kot sošolca gulila šolske klopi. Ed je za svojo lepo rjavolasko zlil svoja čustva na papir, pri čemer je le v nekaj minutah nastala balada Perfect.

Romantični baladi sledila zaroka

Simpatični rdečelasec je tako konec decembra svoje srce še uradno poklonil Cherry Seaborn. S 24-letnico sta bila v mladih letih zgolj prijatelja, videvati pa sta se začela šele leta 2015, a ob tem svoje razmerje skrivala pred očmi radovedne javnosti. Sedaj je Ed na svojem družabnem omrežju Instagram razkril, da je Cherry ženska, s katero želi stopati po skupni življenjski poti. ''Tik pred novim letom sem si priskrbel zaročenko. Zelo sva srečna in zaljubljena, blažene so tudi najine mačke,'' je zapisal priljubljeni Ed.

Kako romantično, kajne?

prejšnji članek
Nepremišljeno dejanje Davida Beckhama
Svet slavnih
Nepremišljeno dejanje Davida Beckhama
naslednji članek
To je oboževalcem podarila Helena Blagne ...
Svet slavnih
To je oboževalcem podarila Helena Blagne ...