Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrito, kako v resnici živi zvezdnik filma Sam doma

25. 1. 2018; 08.30
Avtor: V. M.
proMacaulay Culkin

Macaulay Culkin se je pred dnevi takole odpravil v trgovino po zalogo cigaret. foto: Profimedia

Zvezdnik filma Sam doma Macaulay Culkin je razkril, kakšno je danes njegovo življenje.

Američan Marc Maron je v svoji priljubljeni internetni radijski oddaji WTF podcast gostil otroškega zvezdnika Macaulaya Culkina, ki je pojasnil, kako v zadnjem obdobju živi, dotaknila pa sta se tudi preteklosti, ko je velik del svojega življenja prijateljeval s pokojnim Michaelom Jacksonom.

Macaulay Culkin danes ni več tako zelo prikupen. foto: Profimedia

Culkin živi v New Yorku, veliko časa pa preživi tudi v Parizu, v katerega se je naravnost zaljubil. In kaj tam počne? Pravi, da piše knjige in slika. Za ustvarjanje je v stanovanju namenil eno izmed spalnic, kot pravi, pa ga zanima predvsem abstraktna umetnost. K pisanju se zateka predvsem ponoči, ko ne more spati, saj ga pestijo obdobja manije. ''Včasih sem buden dva dni skupaj, potem pa lahko v kosu prespim tri dni,''  pove, voditelj pa ga pobara ali za to obstaja kakšna diagnoza in ali morda jemlje zdravila, ki bi takšna stanja preprečila. ''Ne, ne, ne. Le moj način življenja mi dopušča, da lahko živim tako,'' se smeji 37-letnik in brezbrižno potrdi, da bi lahko prespal tudi teden dni, nenazadnje s tem nikomur ne škodi. ''S tem sem popolnoma pomirjen, tako pač je …'' Med klepetom pojasni, da nase gleda kot na upokojenca, stvari, s katerimi se ukvarja, pa mu predstavljajo bolj kot ne konjičke.

Marc je v nadaljevanju sogovornika popeljal še v preteklost, kjer sta obujala spomine na pokojnega kralja Popa. O Michaelu Jacksonu ima Culkin le lepe besede. Pove, da je bil Michael tekom odraščanja in kasneje njegov najboljši prijatelj. Pevca je pri njem pritegnila njegova igriva mladost, tudi sam je bil namreč precej otročji. Ob tem je poudaril, da se ob starejšem prijatelju ni nikoli počutil neprijetno, niti se mu njegovo vedenje ni zdelo nenavadno. ''Takšen je pač bil.''



Legendarni lik Kevina McCallisterja.

Legendarni lik Kevina McCallisterja. foto: Reuters

prejšnji članek
Sedma nebesa: Resnica vas bo osupnila!
Svet slavnih
Sedma nebesa: Resnica vas bo osupnila!
naslednji članek
Mar ni to najlepša slavna nosečnica?
Svet slavnih
Mar ni to najlepša slavna nosečnica?
#obraziavenija
obraziavenija