vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Tekmovalki šova Zvezde plešejo umrl mož, zdaj se vrača v javnost
| K.M.

Tekmovalki šova Zvezde plešejo umrl mož, zdaj se vrača v javnost

Nekoč je bila najboljša v Evropi, leta 2015 pa ji je tragedija življenje obrnila na glavo. Zdaj bo navduševala na plesnem parketu velikega plesnega šova.

Ustvarjalci oddaje Zvezde plešejo iz dneva v dan razkrivajo vse več tekmovalcev, znanih Slovencev, ki se bodo v letošnji sezoni preizkusili v različnih plesnih zvrsteh. Med njimi bo tokrat tudi simpatična Natalija Gros, ki pa jo verjetno velika večina pozna iz druge športne panoge.

Zvezdnik Usodnega vina pred novim izzivom 

Natalija je namreč ena izmed najbolj uspešnih slovenskih športnih plezalk. Prvakinja Evrope je recimo d dveh kategorijah postala v letu 2008, večkrat pa je zmagala tudi v skupnem seštevku svetovnega pokala. S kariero je uradno zaključila leta 2011, nato pa ji v življenju ni bilo najlepše. Poleti leta 2015 ji je namreč popolnoma nepričakovano, zaradi možganske kapi, umrl mož. Natalija je tako ostala sama z nekaj mesečno hčerjo Elo in brez njegove pokojnine, saj za svojo starost še ni imel dovolj delovne dobe. Takrat se je slovenska plezalka umaknila iz javnosti in žalovala na način, na katerega je znala le ona. Zdaj pa v plesu vidi novo priložnost.

Obraza POP TV bosta zdaj razveseljevala še na plesnem parketu

"Ples je moja druga strast. Vedno, ko vidim navpično ali previsno steno, umetno ali naravno, skalo ali pa karkoli, kar bi se dalo preplezati, mi poskoči srce. Enak občutek pa dobim tudi, ko zaslišim glasbo. In ples je pomemben del mojega življenja, vedno pa sem si želela, da bi bil še pomembnejši," je povedala za portal 24ur.com. "Sodelovanje v oddaji mi pomeni predvsem priložnost, da se naučim nekaj, kar sem si vedno želela, a nikoli ni bilo časa za to, še bolj mi pa v tem trenutku pomeni eno veliko spremembo, ki si jo želim," je dodala.