profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Krivda ali sram? Slavni igralec po obsodbi storil samomor

31. 1. 2018; 06.30
Avtor: K.M.
Mark Salling

Mark Salling foto: Profimedia

Igralca, ki je zaslovel z vlogo v seriji Glee, v letu 2017 pa se je njegova kariera zagotovo končala, so našli mrtvega. Razlog za smrt je najverjetneje samomor.

Mark Salling je zaslovel z vlogo Noaha "Pucka" Puckermana v glasbeno obarvani seriji Glee. Ko se je le-ta leta 2015 končala, pa se je končala tudi njegova kariera. Dobrega pol leta po zadnjem delu priljubljene serije so namreč igralca priprli zaradi posedovanja otroških pornografskih posnetkov. Policiji pa ga je takrat prijavila nekdanja partnerka. 

Sledilo je sojenje, ki se je končalo decembra lani. Pri igralci so na njegovem računalniku, trdemu disku in usb ključkih našli več kot 1000 neprimernih posnetkov in fotografij otrok. Po priznanju krivde so ga obsodili na 4-7 let zaporne kazni, k temu pa je bila dodana še odškodnina 50 tisočih dolarjev. Mark ni smel imeti nikakršnega kontakta z osebami mlajšimi od 18 let, prijaviti se je moral na zdravljenje, uradno pa je bil označen tudi kot spolni prestopnik. 

"Lahko potrdim, da je danes zjutraj umrl Mark Salling," je včeraj pozno popoldne za javnost povedal igralčev odvetnik. 35-letnika so našli v njegovem stanovanju v Los Angelesu. Nekateri ameriški mediji pa neuradno poročajo o tem, da je storil samomor. Do smrti je prišlo le nekaj tednov pred trenutkom, ko bi se moral zglasiti v zaporu, kjer bi moral začeti služiti svojo kazen. Zadnje igralčeve fotografije pa so že nakazovale na to, da ni bil v najboljšem stanju. Večkrat so ga ujeli neurejenega in v istih, umazanih oblačilih. 

To je že druga nepričakovana smrt v 'igralski družini' Glee. Leta 2013 je zaradi prevelikega odmerka drog umrl Cory Monteith

prejšnji članek
Zdaj je uradno: Zvezdnica ga ne skriva več
Zdravje
Zdaj je uradno: Zvezdnica ga ne skriva več
naslednji članek
Cool Fotr iskreno o ločitvi in vzgoji otrok
Svet slavnih
Cool Fotr iskreno o ločitvi in vzgoji otrok
#obraziavenija
obraziavenija