Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna je v resnici Gönül iz serije Mama

1. 2. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Poznamo jo kot Gönül Aslan, prijetno in srčno gospo z drobnimi pegami in sivim pramenom las. Kdo je igralka, ki v priljubljeni turški seriji igra mamo borke Zeynep?

Vahide Percin lahko spremljamo v turški seriji Mama. foto: planet tv

Njeno ime je Vahide Percin. Turška gledališka in televizijska igralka šteje 53 pomladi in kot pravijo turški mediji, so ji leta precej naklonjena, saj se zdi, da se staranje odvija zgolj na koledarskih številkah. Njeno podobo poznamo skozi vlogo Gönül Aslan iz priljubljene turške serije Mama. Že res, da upodablja lik umirjene in konzervativne ženske, ki nosi na ramenih hudo breme, a v resničnem življenju je njena podoba nekoliko drugačna.

Se je prikupila tudi vam? foto: Magazinn

Vahide je umetniška duša, preden je zakorakala v svet gledališča, je obiskovala fakulteto za likovno umetnost. Ker jo je navdihovala igra, je prisluhnila srcu in pričela razvijati svoj najmočnejši talent. Slednjega je prvič unovčila v državnem gledališču, kot televizijska igralka pa se je prvič preizkusila leta 2003 z vlogo Suzan Kozan v seriji Bir istanbul masali, s katero je tudi zaslovela. 

Vahide ima za seboj lepo igralsko kariero. Za številne gledališke, televizijske in filmske vloge je bila tudi nagrajena. Leta 1996 je denimo na 14. filmskem festivalu prejela nagrado za Najboljšo igralko, leto 2007 ji je prineslo nagrado za najboljšo gledališko igralko, leto kasneje pa je postala še igralka leta.

prejšnji članek
Smrt v družini Kardashian: Zvezdnice v šoku
Svet slavnih
Smrt v družini Kardashian: Zvezdnice v šoku
naslednji članek
Elegantna vhodna vrata za vsak dom
Zdravje
Elegantna vhodna vrata za vsak dom