ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Mojca na novi življenjski poti
| V. M.

Mojca na novi življenjski poti

Nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija Mojca Fajs je odločena, da spremeni svojo življenjsko pot. Lotila se je cilja, o katerem je poprej zgolj sanjala.

Tisti, ki smo spremljali dogajanje v slavni hiši šova The Biggest Loser Slovenija, smo lahko opazili, da Mojca zelo rada poje. Z dobro voljo je dvigovala energijo in poskrbela, da je po hiši odmevala slovenska pesem. ''V šovu sem zelo rada prepevala, saj me petje zelo veseli, v tem uživam. Petje me tudi pomirja. Kadar sem bila žalostna in slabe volje, me je potolažilo, če sem kaj zapela,'' nam je v klepetu zaupala Mojca.

30 – letnico spremlja melodija že od malih nog in pravzaprav ne sodi zgolj v okvirje ljubiteljev glasbe. Vrsto let je namreč obiskovala glasbeno šolo v Šentjurju, kjer je štiri leta igrala prvo klavirsko harmoniko, zatem pa še pet let diatonično harmoniko in kitaro. Tudi poskusi prepevanja segajo v zgodnja otroška leta, v tretjem razredu se je denimo udeležila pevskega tekmovanja, na kjer se je izvrstno odrezala.

Mojca Fajs uresničuje zastavljene cilje.

A če je Mojca doslej prepevala za dušo, se je sedaj zgodil veliki preobrat. Dobila je pogum, da uresniči srčno željo in se preizkusi kot prava pevka. In kaj jo je vzpodbudilo k temu? ''Moja življenjska želja je, da bi prepevala v narodno zabavnem ansamblu. S tem že ima nekaj malega izkušenj, pela sem že v duetu. Upam, da mi bo uspelo uresničiti cilje. Z veseljem bom sprejela kakršnokoli sodelovanje z znanimi glasbeniki ali pa recimo kot presenečenje na zasebni zabavi,'' pove Mojca, ki je prve korake na poti do novega cilja storila z udeležbo na avdiciji pevskega šova Nova zvezda Slovenije, kjer se je izvrstno odrezala.

Prav sodelovanje v šovu bi ji lahko odprlo vrata v svet glasbe, po katerem tako močno hrepeni. ''Jaz verjamem, da bom sprejeta v šov Nova zvezda Slovenije. Z veseljem bom pokazala, kaj zmorem. Upam, da bom lahko pokazala kakšen glas in stas imam,'' se smeji Mojca in nadaljuje, da prepeva različne zvrsti, tudi v tujem jeziku. ''Moj cilj je, da si ustvarim glasbeno kariero. Vse bom naredila zato, da uspem. Vsem mojim oboževalcem pa sporočam, da se vse da, če si človek želi. Včasih je pot težka, a na koncu se vedno dobro z dobrim vrne.''