zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Turki so obnoreli Slovenke

3. 2. 2018; 08.00
Avtor: P. L.
burak 3

Burak Özçivit foto: Pop TV

Časi, ko smo vzdihovale za Fernandom Colungo, Sebastianom Rullijem, Williamom Levyjem, zvezdniki serije Rebelde in podobnimi, so mimo – latinskoameriški igralci iz telenovel se bodo morali počasi umakniti in prestol prepustiti Turkom. Zbrali smo nekaj trenutno najbolj aktualnih.

Burak Özçivit

O lepotcu, ki trenutno navdušuje v seriji Moja boš, smo napisali že vse, kar se napisati da (pobrskajte nekaj številk nazaj), tako da naj tokrat namesto nas govorijo Burakove fotografije. Žal je turški superzvezdnik oddan: od lani je poročen z igralko Fahriye Evcen.

Burak Tozkoparan foto: Revija Zvezde

Burak Tozkoparan

Mladega turškega igralca Buraka Tozkoparana (ima le 25 let) je vloga Ozana v nadaljevanki Tuje življenje izstrelila med najbolj prepoznavne obraze turške televizije. Primerjajo ga z Leonardom DiCapriem, oboževalke pa ga zasledujejo, stojijo pred njegovo hišo in jokajo pred vrati. Dobi tudi po petsto sporočil dnevno, v katerih mu dekleta ponujajo vse od zmenkov do poroke. Ah, ja, težko je življenje zvezdnika!

Erkan Petekkaya foto: Revija Zvezde

Erkan Petekkaya

Marsikatera gledalka v bolj zrelih letih serijo Tuje življenje gleda zaradi šarmantnega Erkana Petekkaya, ki v domovini velja za turškega Georgea Clooneyja. Njegov potencial so očitno prepoznali tudi v Hollywoodu, saj je pred kratkim podpisal 2,5 milijona evrov vredno pogodbo z agencijo za talente, ki skrbi tudi za kariero Toma Cruisa, Brada Pitta in Roberta De Nira. Zasebno življenje si Erkan deli z ženo Didem, geologinjo, ki ga je pred leti rešila pred alkoholizmom. »S stresom sem se spopadal na napačen način, kar me je pahnilo v alkoholno omamo. Didem je bila tista, ki je verjela, da lahko postanem boljši moški,« je Erkan zaupal medijem.

Serhat Teoman foto: Revija Zvezde

Serhat Teoman

Štiriintridesetletni Serhat Teoman, ki v čustveni seriji Mama igra inšpektorja Sinana Demirja, je hitro pritegnil pozornost gledalk, a je temnolasec kljub nenehni ženski pozornosti precej zahteven. Prvič se je zaljubil šele pri sedemindvajsetih letih, sicer pa se ga drži sloves moškega, ki rad leta s cveta na cvet. Povezovali so ga s številnimi lepoticami, zadnja v nizu je igralka Leyla Feray. Ali gre le še za eno simpatijo ali kaj bolj resnega, pa bo verjetno pokazal čas.

Can Nergis foto: Revija Zvezde

Can Nergis

V seriji Mama lahko v vlogi novinarja Alija občudujemo tudi modrookega Cana Nergisa, enega bolj znanih turških manekenov, ki pa se vse bolj uveljavlja tudi kot igralec. Can je poročen s srbsko manekenko Jeleno Milosavljević, s katero sta starša dveh otrok. Z Jeleno sta se pred tremi leti spoznala na modnem tednu, lani pa poročila v Amsterdamu. Sodelujeta tudi poslovno, maneken in igralec pa je v svojo ženo tako zaljubljen, da se menda počasi uči njenega jezika.

Berkay Ateş foto: Revija Zvezde

Berkay Ateş

Berkay Ateş je Cengiz, eden glavnih negativcev v seriji Mama. Vlogo je tridesetletni Berkay najprej zavrnil, po pogovoru z režiserjem pa vseeno privolil. »Prinesla mi je igralsko zrelost, čeprav sem nekatere prizore zelo težko odigral,« je povedal. »Cengiz je slab človek, a njegove frustracije izhajajo iz otroštva. Tisti, ki ne dobiva ljubezni, je ne more niti dajati.« Berkay k sreči nima teh težav – je v srečni zvezi s kolegico Fundo Eryiğit.

prejšnji članek
FOTO: Modni svet Amal Clooney
Svet slavnih
FOTO: Modni svet Amal Clooney
naslednji članek
Vesna iz Ljubezni po domače: Še enkrat bom zvezda
Resničnostni šovi
Vesna iz Ljubezni po domače: Še enkrat bom zvezda