sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znane Slovenke, ki skrivajo svoja leta

5. 2. 2018; 07.30
Avtor: A. C., P. L./Zvezde
anja rupel
Pravijo, da si star toliko, kolikor se počutiš, a je temu načelu težko slediti, če nam jo zagodejo prvi znaki staranja: kilogrami se kopičijo, koža se guba, lasje sivijo in nenadoma se ob ogledovanju svoje fotografije izpred dvajsetih let vprašamo, kam je zbežal čas. Zato smo toliko bolj radovedni, kaj je skrivnost nekaterih znanih Slovenk, ki tem znakom uspešno kljubujejo – lepotne operacije ali dobri geni? Večina med njimi je že praznovala abrahama ali pa so tik pred njim, vendar so vsako leto videti bolje.

Med njimi je tudi priljubljena voditeljica Saša Einsiedler, ki je lani dopolnila enainpetdeset let, a če si na spletu ogledamo njene fotografije izpred desetih ali petnajstih let, razlike skorajda ni. Celo nasprotno. Saša danes celo bolj žari, kot je pred leti – v tem času se je iz voditeljice prelevila v mentorico za osebni uspeh, srečo in uspeh pa je našla tudi zasebno. »Ko sem zadovoljna sama s seboj, lahko tudi bolje delam in sklenem boljše posle. To je začaran krog dobrega,« razkriva Saša recept za mladostni videz, hkrati pa pravi, da je njena še večja vrlina od tega, da je videti dobro, ta, da je znala tudi v najbolj kritičnih trenutkih, ko ji v življenju ni šlo ravno najbolje, poskrbeti zase. Tudi finančno. »Vedno se je nekako razpletlo, da so se stvari kar postavile na svoje mesto. V tistem času sem se naučila gledati kataloge, popuste, kupončke … Tako sem zelo veliko prihranila. Doma sem optimizirala stroške, pogledala, kje lahko prihranimo. Obenem pa se je vedno nekako zgodilo, da tudi če do zadnjega roka nisem vedela, kje bom dobila za obrok za avto, se je denar nekako pojavil. Človek je neverjetna žival: ko gre za preživetje njega in njegovih mladičev, prisili samega sebe, da rine iz meseca v mesec. Če imam na mesec tisoč evrov, mi vedno malo zmanjka, enako je z dva tisoč ali pa s štiri tisoč. Z denarjem, ki ga imam, se mi tudi spreminjajo potrebe. Zato se mi zdi nujno, da, ne glede na to, koliko zaslužim, dajem na stran deset odstotkov zaslužka, drugih deset odstotkov je zame, za moje izobraževanje, partnerja in rast, s preostankom pa živimo. Življenje želim živeti, ne samo garati in varčevati za hude čase, ko bom stara. Seveda želim prihraniti nekaj denarja za nekoč, ko ne vem, kaj bo. Obenem pa je življenje prekratko, da bi pričakovali slabe stvari. Vsak mesec dajem tudi za dobrodelne namene. Sem botra petim otrokom. Sklenila sem, da če lahko skrbim za svojih pet otrok, sem lahko še botra. To je navdih, ki me plemeniti.«

foto: Šimen Zupančič

Helena Blagne

Diva Helena Blagne, ki ji verjetno nihče ne bi pripisal 54 let, kolikor jih šteje, si je od začetka kariere popravila nos in verjetno omislila tudi kakšen lifting, a k njenemu mladostnemu videzu je gotovo pripomogel tudi slog oblačenja, ki je danes precej bolj moderen kot v devetdesetih, in sprememba barve las.

Tanja Ribič

Tanja Ribič sicer še ni abrahamovka, ji pa do okrogle petdesetice ne manjka več veliko. Kam je skrila leta, sicer ni jasno nikomur – še vedno je prav takšna, kot se je spomnimo z nastopa na Evroviziji leta 1997 ali pa iz filma Kajmak in marmelada. Pred časom smo v Zvezdah objavili tudi njeno fotografijo, na kateri skupaj s hčerko Elo pozira v športnih oblačilih in dokazuje, da je tudi njena postava še vedno taka kot pred dvajsetimi leti.

Anja Rupel

Pevka Anja Rupel, ki je v osemdesetih letih burila moško domišljijo kot članica skupine Videosex, marca pa bo praznovala 52. rojstni dan, je javno priznala, da se je že odločila za botoks, vendar z njim ne pretirava in je tako še vedno videti naravno, hkrati pa precej bolje od marsikatere vrstnice. Tudi Anja je precej spremenila podobo – kot najstnica je navduševala z odštekano garderobo in kratkimi lasmi, danes pa stavi na bolj zapeljiv videz.

Suzana Jakšič

Natančnih podatkov o tem, koliko je stara kraljica resničnostnih šovov in najbolj znana slovenska babica, na spletu ni mogoče najti, a eden od naših virov pravi, da je Suzana rojena leta 1968, kar pomeni, da bo letos obhajala abrahama. Odkar je na sceni, je Suzana nekajkrat zamenjala barvo las, se zredila in spet shujšala, pri devetinštiridesetih letih pa je kot fit blondinka videti bolje kot kadar koli prej.

Nena Muršič takole uživa na razkošni jahti. foto: Facebook

Nena Muršič

Nekdanja miss fitnesa Nena Muršič je ob abrahamu, ki ga je praznovala pred letom in pol, povedala, da je popolnoma naravna, njen mladostni videz naj bi bil rezultat pozitivnega razmišljanja in zdravega načina življenja. V tem se po njej zgleduje tudi njena nova ljubezen, poslovnež Andrej, ki je nad mladostnim videzom svoje izvoljenke gotovo navdušen.

prejšnji članek
Goran Bogdan: Črna ovca v družini
Svet slavnih
Goran Bogdan: Črna ovca v družini
naslednji članek
Evropejci jezni na Lady Gaga
Zdravje
Evropejci jezni na Lady Gaga