nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Damjan Murko: Danes je moj dan!

5. 2. 2018; 06.00
Avtor: A. S.
Damjan in Maja Murko 2

Maja in Damjan Murko bosta maja letos obnovila poročne zaobljube, ki pa bodo za oba tokrat precej drugačne. foto: Tibor Golob

Štajerski slavček praznuje rojstni dan.

Največji slovenski samopromotor Damjan Murko je spet razveselil svoje oboževalce in sledilce z objavo na družbenem omrežju facebook. 

Danes je zanj prav poseben dan, praznuje namreč rojstni dan. Dopolnil je 33 let, česar se seveda veseli. Murko se lahko vse do danes pohvali z marsičem. 

Zagotovo je na prvem mestu njegova družina, 10 let je že poročen z Majo Murko, rodil pa se jima je tudi sinček Tiar.

Za Damjana Murka pa smo prvič slišali leta 2000, na slovenski sceni se je takrat predstavil kot glasbenik, leto kasneje pa izdal cd ploščo "Poleti lastovka".

"Leta 2005 je luč sveta ogledal moj drugi, ponovno zelo uspešen glasbeni projekt "Srečen, ker sem moški". Pesem se je kar šest tednov obdržala na prvem mestu najbolj zaželenih pesmi in video spotov pri nas. Zadnji glasbeni projekt je album z naslovom "Eden in edini", ki je kot ponavadi naletel na pozitivne in negativne kritike," je zapisal Murko na svoji uradni strani.

Pohvali se lahko tudi s plaketo za najbolj iskano medijsko osebnost leta. Ta pa je bila tudi povod za biografijo z naslovom "Srečen, ker sem moški". Knjiga je bila rekordno razprodana že v tednu dni, dosegla je že nekaj ponatisov in je najbolj prodana slovenska biografija znanih osebnosti v Sloveniji. Izdal pa je še eno knjigo, z naslovom "Sladko življenje Damjana Murka". Trenutno ima izdane tri plošče in dve knjigi, kar je po svoje edinstven uspeh.

"Kljub temu, da sem že vrsto let tarča najrazličnejših medijev, sem hkrati najbolj zaželen zvezdnik pri nas," pravi.

Zadnje leto se uspešno ukvarja z organizacijo porok, podal pa se je celo v boj za najvišji državniški položaj - predsednika države, a je kasneje odstopil od kandidature.

Vsekakor pestro in zanimivo življenje. Vse najboljše, Damjan!

prejšnji članek
Alma Rekić se sooča s posledicami po operaciji
Svet slavnih
Alma Rekić se sooča s posledicami po operaciji
naslednji članek
Takšna je bila Salome kot otrok
Svet slavnih
Takšna je bila Salome kot otrok