cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alma Rekić se sooča s posledicami po operaciji

5. 2. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Alma Rekič

foto: Pop TV

Priljubljena kuharica se bori s trombozo, krvnim strdkom, ki naj bi nastal kot posledica operacije pred dobrima dvema mesecema.

Kuharica in nekdanja sodnica v šovu MasterChef (v novi sezoni jo bo zamenjal Bine Volčič) je na svojem facebooku kar nekoliko presenetila z zadnjo objavo. Na svoj zid je namreč prilepila fotografijo, na kateri je bilo polno injekcije, zraven pa je pripisala: "Končno za en čas pavza z injekcijami. Kljub vsemu kar življenje nosi, tako dobro kot slabo, vsako razočaranje posebej ... iz vsega se naučimo sprejeti dober nauk.Naj nam bo le ena šola več, ki jo ne ponovimo.


Imejte se radi." Ob tem je številne, tudi nas zaskrbelo, kaj se s priljubljeno Almo Rekić dogaja, objavi pa je seveda sledilo tudi pojasnilo. 

Alma je morala zadnja dva meseca jemati injekcije proti širjenju trombonov, saj se sooča s stanjem tromboza, krvnimi strdki, ki so posledica operacije. Injekcije je imela vse od 1. decembra lani, krvni strdki, ki so nastali, pa so posledica operacije. En, tisti, ki je nastal na notranji strani stegen, pa se kar ne zmanjša. "En strdek imam dolg 15cm in se ne zmanjša. Tudi meni se mesa . Katastrofa," je še pojasnila Rekićeva. Le-ta se ne nahaja v veni in ni nevaren, vendar vseeno zelo prijeten. Predvsem, ko 65 injekcij, ki jih je Alma vnesla v svoje telo, niti malo ne pomaga. 

Naše uredništvo želi Almi čim hitrejše in čim boljše okrevanje! 

prejšnji članek
Ilka Štuhec namesto na olimpijskih igrah zdaj počne to
Svet slavnih
Ilka Štuhec namesto na olimpijskih igrah zdaj počne to
naslednji članek
Damjan Murko: Danes je moj dan!
Svet slavnih
Damjan Murko: Danes je moj dan!
#obraziavenija
obraziavenija