1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tragična smrt v družini zvezdnice Seks v mestu

6. 2. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Kim Cattrall

Kim Cattrall foto: Profimedia

Življenje igralke Kim Cattrall je v teh dneh ovito v temo. Potem ko je oznanila, da pogrešajo njenega mlajšega brata, je sedaj sporočila, da so ga našli mrtvega.

Zvezdnica Kim Cattrall, kijo poznamo po vlogi Samanthe Jones vnadaljevanki in filmu Seks v mestu, žaluje. Mnogo prerano se je namreč poslovil njen brat Chris Cattrall. Da je nekaj močno narobe, je družina posumila že pred dnevi, ko je 55 – letnik zapustil dom brez osebnih stvari. Doma je namreč pustil ključe, telefon in denarnico, vrata so bila odklenjena, zlasti sumljivo pa je bilo, da ni poskrbel za sedem psov, do katerih je bil sicer zelo ljubeč in skrben. Ker brata niso našli, ga je Kim na družabnem omrežju razglasila za pogrešanega. Zapisala je, da ga pogrešajo od torka, 30. januarja 2018, da mu to ni niti malo podobno ter da vse naproša za pomoč.

Zle slutnje so se uresničile

Žal se iskanje pogrešanega brata ni srečno končalo. Po poročanju kanadske gorske policije, so Chrisa našlina njegovem posestvu v Alberti. Kot so sporočili medijem, 55 –letnik ni umrl nasilne smrti.

''Jaz in moja družina vam z veliko žalostjo sporočamo, da je preminil naš sin in brat Chris Cattral. V tem težkem obdobju vas prosimo za spoštovanje zasebnosti, ob enem pa se zahvaljujemo za vašo ljubezen in podporo,'' je na Instagramu zapisala Kim.

prejšnji članek
Plesalka Jagoda Batagelj ostala ujeta v Istanbulu
Svet slavnih
Plesalka Jagoda Batagelj ostala ujeta v Istanbulu
naslednji članek
Hujšal v šovu, zdaj objavlja mastne krofe
Svet slavnih
Hujšal v šovu, zdaj objavlja mastne krofe