bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

ilka hamer Svet24.si

Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila

jansa kucan slapar zupan jadrnica sinji galeb 1993 bobo 4 Reporter.si

Našli smo fotografije, ki dokazujejo, da je ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

stanka Njena.si

Se bo Stanka vrnila na Kmetijo?

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

50 odtenkov svobode: Čudaške podrobnosti seksualnih prizorov
| V. M.

50 odtenkov svobode: Čudaške podrobnosti seksualnih prizorov

Prizor iz filma 50 odtenkov svobode., Profimedia

Igralec Jamie Dornan je spregovoril o 'čudaških' podrobnostih snemanja vročih prizorov trilogije Petdeset odtenkov svobode.

Foto: Profimedia

Pred vrati je težko pričakovan zadnji del trilogije Petdeset odtenkov svobode, ki bo razpletel niti burnega razmerja med Anastasio Steele in premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Slavni parček bo namreč dahnil usodni da in se odpravil na medene tedne, kjer pa se ne bo vse odvilo tako, kot bi si želela …

Igralec Jamie Dornan je v večerni pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live razkril, kako je v resnici potekalo snemanje vročih seksualnih prizorov. Kot pove, sta morala biti s soigralko Dakoto Johnson veliko gola ali vsaj delno gola. Jamie v klepetu omeni, da sta si blizu kot brat in sestra, da prizore doživljata s povsem profesionalnega vidika, da pa je bil med snemanji vseeno izpostavljen precej čudnim stvarem. Igralec ob tem smeje se pojasni, da mora med vročimi prizori nositi posebno zaščito za mednožje.

Foto: Profimedia - Prizor iz filma 50 odtenkov svobode.

Christian Grey 'premožen' tudi v hlačah

''Nosil sem vrečko za lulčka. Tako imenujem to reč, ampak to seveda ne pomeni, da je vrečka majhna. Pravzaprav nosim kar veliko vrečo. Nosim ogromno vrečo potovalne velikosti, tako da lahko vanjo vse lepo pospravim …'' je pojasnil Jamie in spravil v smeh občinstvo.

Voditelj mu je ob tem namenil še vprašanje, če ima svojo lastno vrečko, tako kot imajo recimo igralci baseballa svojo rokavico. No, slednje ga je spravilo v kar veliko zadrego, saj odgovor ni bil nič kaj prijeten. ''Seveda sem najprej mislil, da ima vsak svojo. Tam sem jih imel nekaj na razpolago, izberem eno, pomislim, da bo dišala po novem, potem pa odprem zadevo in vidim, da je na njej označeno število tri. Kaj, to je bilo že uporabljeno?!!'' je svoje vtise podoživel igralec, Jimmy pa mu seveda ni prizanesel z vprašanjem: ''No, in si jo potem vseeno uporabil?''

''No, ja, sem,'' je odvrnil Jamie in požel salve smeha ter bučen aplavz.