ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Indira v modricah
| V. M.

Indira v modricah

Brez skrbi, z Indiro je vse v najlepšem redu. Za seboj ima lepotni poseg, ki ji je uresničil dolgoletno željo. Poglejte, kako je videti po operaciji nosu.

Kot so sporočili ustvarjalci šova The Biggest Loser Slovenija, si je finalistka prve sezone Indira Ekić izpolnila dolgoletno željo in uspešno prestala operacijo nosu. "Ravnokar sem odstranila opornico in to je končni izdelek," jim je pojasnila lepa svetlolaska, ki se je za poseg odločila, ker jo je motila rahlo kljukasta oblika nosu.

Indira pove, da je imela odličnega zdravnika, ki je z njo delil podrobnosti samega postopka operacije in tako pregnal dvome in strah pred morebitnimi zapleti. ''Tudi bolečine nisem čutila nobene, zgolj kakšen glavobol se me je lotil. Koža na obrazu je zaradi operacije sicer še nagubana, a že čez deset dni bo vse videti tako, kot mora biti.''

Ptujčanka je še razkrila, da si je izbrala podobo nosu Ines Erbus, ki je opravila poseg pri istem kirurgu. Lepotica o drugih lepotnih posegih ne razmišlja, v svoji koži se namreč dobro počuti. Sedaj jo čaka nekoliko manj intenzivno obdobje, saj mora zaradi operacije prilagoditi stopnjo treningov. "Ko bo okrevanje popolnoma končano, bom nadaljevala po ustaljenih tirih," je še povedala Indira.

Foto: Facebook - Indira pred in po operaciji.