cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

uran Svet24.si

Ta planet smrdi po gnilih jajcih

Alek Minassian Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Tisto, kar najprej vidite, razkriva, kaj vas zadržuje v ljubezni
| K.M.

Tisto, kar najprej vidite, razkriva, kaj vas zadržuje v ljubezni

Vaše videnje te slike razkriva, kaj blokira vaše možnosti za razvoj prave ljubezni.

Vaše osebnost je kombinacija vaših mnenj o stvareh, kakšna čustva ta mnenja vzbujajo in način, na katerega reagirate na podlagi lastnih mnenj. Čeprav morda hitro presodite, kakšne so osebnosti drugih, o sebi le težko presodite. Zato smo vam pripravili ta test. S pomočjo le-tega boste hitro ugotovili, katere so vaše slabosti v ljubezni in katere stvari dobesedno uničujejo vaše ljubezensko življenje. 

Dobro poglejte sliko in si odgovorite: "Kaj najprej vidite?" Nato pa preberite, kaj to pove o vaši osebnosti. 

1. Utrujen moški

Če je to prva podoba, ki ste jo opazili, to pomeni, da je vaša osebnost vedno v konfliktu. To ne pomeni, da ste v konfliktu z vsemi ostalimi, ampak bijete nek boj znotraj sebe. Če želite najti pravo ljubezen, morate najprej najti ljubezen do samih sebe. Težko se sprejmete in spoštujete. boj za notranji mir ni lahek, ampak se morate zanj potruditi. Spoštujte svoje trdo delo in ne bodite zahtevni do sebe. 

2. Ograja

V tem primeru je vaša največja slabost to, da se zapirate pred drugimi. Hkrati to ne pomeni, da za vas ni upanja. Ampak, če ne boste tvegali in odprli svojega srca, ljubezen vanj ne bo mogla vstopiti. Naravno je, da se poskušate zaščititi, ampak včasih je potrebno tudi tvegati. Če bo kdaj vaše srce zlomljeno, bo do tega pač prišlo. Začnite z majhnimi koraki. Spoznavajte ljudi, ki vam ustrezajo. Počasi boste napredovali. 

3. Čoln 

Vaš problem je ta, da postavljate zelo visoke standarde in zahteve, ki jih skoraj nihče ne more doseči. Včasih jih ne morete doseči niti sami. Pomembno je, da veste, kaj želite, ampak ne za vsako ceno. Naučite se sprejemati tudi kakšne napake v drugi osebi. Morate se zavedati, da življenje ni pravljica in da je včasih potrebno tudi popustiti. Seveda takrat, ko je pomembno. 

4. Lobanja

V sebi čutite tesnobo, ki uničuje vaše ljubezenske podvige. Po drugi strani je lahko ta tesnoba samo znak tega, da se preveč obremenjujete, s tem pa ne vidite prave lepote življenja. To vas ovira tudi pri tem, da bi videli svojo dušo dvojčico, ki se lahko nahaja v vaši neposredni bližini. Nehajte se skrivati za svojimi strahovi.