Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojca se vrača na male ekrane!

13. 2. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
mojca fajs

Mojca Fajs foto: Facebook

Uspelo ji je!

Tekmovalki prve sezone The Biggest Loser Slovenija Mojci Fajs se je uresničila velika želja. Nastop, s katerem se je predstavila na avdiciji prihajajočega pevskega šova Nova zvezda Slovenije, je požel naklonjenost žirije. Mojca se je avdicije udeležila v drugi polovici januarja in ustvarjalcem šova zajodlala in zapela pesmi Santa Maria in Povej mi zakaj. Že tedaj je imela zelo dober občutek, prepričana je bila namreč, da ji bo uspelo uvrstiti se v naslednji krog. V nedeljo je izvedela, da je občutek ni varal.

''Vse se je izplačalo! Zelo sem vesela, da se moja življenjska pot odpira! Te občutke, ki me objemajo, bi privoščila vsakomur. Uresničila se mi je namreč velika želja,'' nam je v klepetu zaupala nasmejana Mojca, ki se ob enem zaveda, da uspeh ne gre jemati tako zlahka. Pred leti se je namreč že udeležila avdicije šova Slovenija ima Talent, kjer pa ji žal ni uspelo.

Držimo pesti, da tokrat prižge svojo zvezdo! Pod žaromete bo Mojca stopila 19. februarja, ko bo zakorakala v drugi krog pevskega tekmovanja in s seboj popeljala tudi svoje oboževalce. Kot kaže, se obeta vznemirljivo potovanje v svet, po katerem tako močno hrepeni.

Mojca na novi življenjski poti

foto: Instagram

prejšnji članek
Hči Saše Lendero je šla z veseljem v šolo
Svet slavnih
Hči Saše Lendero je šla z veseljem v šolo
naslednji članek
Hči Tanje Ribič: Težko vzpostavim odnose
Svet slavnih
Hči Tanje Ribič: Težko vzpostavim odnose