nusa_derenda Odkrito.si

Nuša Derenda s strtim srcem

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. avgusta

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Kolinda Grabar-Kitarović Svet24.si

Klara na rojstni dan povabila hrvaško ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Giorgos Parasiris; Savina Atai Njena.si

Savina Atai se je poročila

Mojca se vrača na male ekrane!
| V. M.

Mojca se vrača na male ekrane!

Mojca Fajs, Facebook

Uspelo ji je!

Tekmovalki prve sezone The Biggest Loser Slovenija Mojci Fajs se je uresničila velika želja. Nastop, s katerem se je predstavila na avdiciji prihajajočega pevskega šova Nova zvezda Slovenije, je požel naklonjenost žirije. Mojca se je avdicije udeležila v drugi polovici januarja in ustvarjalcem šova zajodlala in zapela pesmi Santa Maria in Povej mi zakaj. Že tedaj je imela zelo dober občutek, prepričana je bila namreč, da ji bo uspelo uvrstiti se v naslednji krog. V nedeljo je izvedela, da je občutek ni varal.

''Vse se je izplačalo! Zelo sem vesela, da se moja življenjska pot odpira! Te občutke, ki me objemajo, bi privoščila vsakomur. Uresničila se mi je namreč velika želja,'' nam je v klepetu zaupala nasmejana Mojca, ki se ob enem zaveda, da uspeh ne gre jemati tako zlahka. Pred leti se je namreč že udeležila avdicije šova Slovenija ima Talent, kjer pa ji žal ni uspelo.

Držimo pesti, da tokrat prižge svojo zvezdo! Pod žaromete bo Mojca stopila 19. februarja, ko bo zakorakala v drugi krog pevskega tekmovanja in s seboj popeljala tudi svoje oboževalce. Kot kaže, se obeta vznemirljivo potovanje v svet, po katerem tako močno hrepeni.

Mojca na novi življenjski poti

Foto: Instagram