Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katero lepotico bo v rokah stiskal Miha Perat?

23. 2. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak in Miha Perat foto: POP TV

Še malo in zapeljivi plesalec Miha Perat se bo ponovno sukal na slavnem parketu šova Zvezde plešejo. Katera znana Slovenka bo tokrat pod njegovo taktirko urila plesne korake?

Mihi se bo na plesnem parketu pridružila nekdanja vrhunska športna plezalka Natalija Gros. Svetlolaska, ki v teh dneh predstavlja še zadnji film pokojnega moža Zadnji ledeni lovci, se sodelovanja v šovu zelo veseli. Plesni koraki zanjo pravzaprav niso neznanka, čeprav o tem govori z vljudno skromnostjo. Ples namreč že od nekdaj obožuje, pred leti je namreč plesala temperamentni flamenko, ki jo je popolnoma prevzel.

'Pestro bo,' pravi Miha!

Miha že 20 let kot vaditelj, učitelj in trener predaja bogato plesno znanje vsem, željnim plesa, trenutno bogati znanje plesalcev plesne šole Miro. ''Svoje plesno znanje sem z velikim veseljem delil in predajal tudi prav posebnim ljudem, kot so slepi in slabovidni, osebe z lažjo in težjo motnjo v razvoju in prav oni me velikokrat dodatno motivirajo in mi dajo energijo za nadaljnje ustvarjanje,'' pravi Miha, ki se veseli nove sezone, za katero gledalcem zagotavlja, da bo pestra in zanimiva.

Piha Perat in Natalija Gros

Piha Perat in Natalija Gros foto: POP TV

prejšnji članek
Igralka iz Beležnice bo prvič postala mamica
Svet slavnih
Igralka iz Beležnice bo prvič postala mamica
naslednji članek
V Hollywoodu zažarela nova zvezda
Svet slavnih
V Hollywoodu zažarela nova zvezda