pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razočaranje: Je Emir iz serije Moja boš v resnici gej?

1. 3. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
zaynep emir

foto: Instagram

Oboževalke so zaradi teh govoric močno razočarane. Pa so resnične?

Kljub temu, da v seriji Moja boš igralec Kaan Urgancioglu upodablja zlobneža Emirja, se je vseeno s svojim prodornim pogledom prikupil tako slovenskim gledalkam kot tudi gledalkam po celem svetu. Ker svojo zasebnost, predvsem pa ljubezensko življenje, rad skriva pred javnostjo, pa se pojavljajo številne govorice, da je v resnici istospolno usmerjen. Le-te pa so seveda razočarale številne igralčeve oboževalke. 

Kljub temu, da je Kaan zaradi uspeha serije Moja boš trenutno eden izmed najbolj priljubljenih turških igralcev, o njem le težko najdemo kakšno informacijo iz zasebnosti. Zadnja govorica o ljubezenskem razmerju sega v leto 2013, ko naj bi bil v kratkem razmerju s turško igralko Berrak Tüzünataç. Še prej pa so ga povezovali z Derin Mermerci in igralko Azro Akin. Nobeno razmerje pa ni bilo nikoli javno potrjeno s strani igralca. Ravno zato so se pojavile številne govorice, da je v resnici ljubi moške. Čeprav s tem ni nič narobe, pa so bile nad podatkom močno razočarane oboževalke. 

Seveda tudi ta govorica ni bila nikoli potrjena. Gre le za eno izmed rešitev, ki jo mediji najdejo, ker Kaan nikoli ne razlaga o svojih ljubezenskih zadevah. Ni pa edini, ki se s takšnimi govoricami sooča. Z njimi se je moral spoprijeti tudi njegov soigralec Burak Özçivit. Pri njemu pa so govorice celo uničile razmerje z nekdanjo zaročenko. No, Burak je že dokazal, da ljubi ženske, saj je zdaj srečno poročen s simpatično Fahriye Evcen

prejšnji članek
Rene Mlekuž v spomin na prijatelja organizira dobrodelno tekmo
Svet slavnih
Rene Mlekuž v spomin na prijatelja organizira dobrodelno tekmo
naslednji članek
Rok Kunaver je takole omrežil soplesalko
Resničnostni šovi
Rok Kunaver je takole omrežil soplesalko