janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

neymar re Svet24.si

VIDEO: Brazilci v šoku: so ostali brez Neymarja?

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

Nick Vujičić Njena.si

Žena Nicka Vujičića iskreno o tem, kaj čuti do...

Se je Peter Prevc na skrivaj poročil?
| L. Ž., Zvezde

Se je Peter Prevc na skrivaj poročil?

Marsikdo je debelo pogledal, ko je prišla na dan novica, da bo Peter Prevc postal očka.

Pa ne da je fant pri petindvajsetih premlad za kaj takega ali pa da bi ga očetovstvo lahko oviralo na športni poti, ki še zdaleč ni končana. A vsi s(m)o nekako pričakovali, da bo smučarski skakalec, ki nikoli ni skrival, da prihaja iz povprečne gorenjske krščanske družine, izbranko svojega srca najprej popeljal pred oltar, potem pa bo na vrsto prišlo še starševstvo. In zato nas je vse skupaj malce presenetilo. Seveda veselje ob novici, da mu bo njegova Mina junija povila prvega otroka, ni bilo nič manjše.

Ker se je bodoči mamici trebušček že malce poznal, ko je delala v slovenski hiši na olimpijskih igrah v Pjongčangu, lahko sklepamo, da bo Peter Prevc očka postal proti koncu pomladi. Ta se bo v poletje letos prevesila točno 21. junija ob deseti uri in sedem minut dopoldne. In če odštejemo devet mesecev, kolikor je približno treba, da bitjece v maminem trebuščku dozori, smo zadeli pravi bingo. A veste, da je čisto mogoče, da sta Peter Prevc in njegova Mina temelje starševstvu postavila prav na njegov 25. rojstni dan 20. septembra lani?

Kje sta bila takrat, seveda javno ne bosta razkrila. Svojo zasebnost smučarski skakalec raje kot ne skriva. Tudi zato obstaja možnost, da bo njun prvorojenec ali prvorojenka na svet prikukal povsem v skladu s krščanskimi pravili. Kaj pa če sta si Peter Prevc in Mina Lavtižar zvestobo do groba pred matičarjem in bogom že obljubila? V skromnem družinskem krogu, čisto po tiho, daleč od oči javnosti, še preden sta začela živeti v Radovljici pod isto streho? V uredništvu Zvezd nas tak razplet dogodkov ne bi presenetil.