Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anja Kotar: Od 'Gremo mi po svoje' do Ameriškega idola

14. 3. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
Anja Kotar

Anja Kotar foto: Jani Ugrin

Igrala je v filmu Gremo mi po svoje. A danes je ne bi kar tako prepoznali. Nadarjena mladenka je postala čudovita svetlolasa pevka, ki tokrat stopa na veliki oder ameriškega pevskega šova. Ji bo uspelo osvojiti ameriško publiko?

Anja Kotar ni neznanka, čeprav morda ime težko prikličete v spomin. Prvič ste jo zagotovo opazili v priljubljenem mladinskem filmu Gremo mi po svoje, kjer je igrala sestro snemalca Klemna. Tudi njenemu glasu smo lahko prisluhnili že pred leti. Morda se je ne spomnite, a leta 2012 se je predstavila v slovenskem pevskem šovu X Factor. Kljub odlični izvedbi in veliki želji, pa se Anja žal ni uvrstila v naslednji krog, saj je štela komaj 14 let. Svetlolaska se je leta 2016 udeležila tudi odmevne Eme, kjer se je predstavila s pesmijo Too Cool.

Odrasla in pripravljena na veliki uspeh

Danes Anja ni več deklica. Lepa, kratko pristrižena svetlolaska je svojo pevsko kariero popeljala prek luže in navdušeno sprejela povabilo v 16. sezono priljubljenega pevskega šova American Idol. Ustvarjalci šova je niso odkrili v Sloveniji, kajti Anja živi v kalifornijskem San Joseju. Zadnjih šest let je namreč v Ameriki, kamor se je preselila skupaj s starši, krojila, pilila in nadgrajevala svoje glasbeno znanje in spletla lepo karierno pot, tekom katere je pokazala izjemne glasbene sposobnosti.

Bravo Anja, držimo pesti!

prejšnji članek
Ameriški igralec komaj stoji na nogah
Svet slavnih
Ameriški igralec komaj stoji na nogah
naslednji članek
Omar razkriva: Po Emi organiziran linč in grožnje s smrtjo
Svet slavnih
Omar razkriva: Po Emi organiziran linč in grožnje s smrtjo