mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 kg!
| Vesna Meško

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 kg!

Najtežji tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Aleš Hrvatin Lujko klesti kilograme kot za stavo. Samo poglejte, kaj mu je uspelo s pomočjo jeklene volje. Soproga pravi, da je videti kot zobotrebec.

Aleš Hrvatin Lujko je dokazal, da je mogoče z močno voljo doseči še tako visoke cilje. Da pred nami stoji dobrosrčni tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija pričajo le njegove obrazne poteze in tople rjave oči. Aleš je namreč svoje telo olajšal za skoraj 100 kilogramov!

Foto: Osebni arhiv - Aleš pred hujšanjem.

''Odkar sem zapustil šov, sem izgubil 31 kg. Od lani januarja, ko sem začel hujšati, pa 96 kg.'' In kako mu je slednje uspelo? ''Takoj po šovu sem začel s treningi v fitnesu in to 6 x tedensko, redko 5 x. Poleg tega občasno še telovadim v programu zdravo hujšanje. Prehrana pa predvsem zdrava, raznovrstna in 5 x na dan. Se pa res pazim, ne uživam sladkarij ... niti jih ne pogrešam,'' nam je zaupal Hrvatin in dodal, da namerava s hujšanjem nadaljevati tudi v prihodnje. Do prvega cilja, torej izgube 100 kilogramov, ga ločijo le še štirje kilogrami. ''Naslednji cilj pa je, da dosežem 100 kg, za kar mi manjka še 27 kg. Je pa nujno, da shujšam, ker imam kar velike težave z obema kolenoma, kar me ovira tako na treningih, kot tudi pri sami hoji.''

Foto: Osebni arhiv - To pa je sprememba, kajne?

Kot nam zaupa, mu nihče ne verjame, da ima še vedno 127 kilogramov. ''Po izgledu je težko oceniti. Najbrž tudi zato, ker so me bili vajeni čez 200 kilogramov …'' Kaj pa na njegovo veliko preobrazbo poreče soproga? ''Žena pravi, da sem zobotrebec,'' se smeji Aleš in ponosno pripomni, da se je izgube kilogramov marljivo lotila tudi soproga, ki je shujšala že 25 kilogramov.

Foto: Osebni arhiv - Aleš Hrvatin Lujko in Maja Cimermančič.

Alešev veliki uspeh je v navdih mnogim posameznikom, ki bijejo bitko z odvečnimi kilogrami. Skupaj s sotekmovalko in prijateljico Majo Cimermančič sta se tako lotila navdihujočega projekta, tekom katerega pomagata vsem tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje na bolje. V teh dneh so v njuni facebook skupini #aktivirajse pričeli z zanimivim izzivom hujšanja, ki se mu lahko pridružite tudi vi …

Foto: Planet TV - Aleš pred vstopom v šov