GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 kg!

20. 3. 2018; 06.30
Avtor: Vesna Meško
ales prej in potem
Najtežji tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Aleš Hrvatin Lujko klesti kilograme kot za stavo. Samo poglejte, kaj mu je uspelo s pomočjo jeklene volje. Soproga pravi, da je videti kot zobotrebec.

Aleš Hrvatin Lujko je dokazal, da je mogoče z močno voljo doseči še tako visoke cilje. Da pred nami stoji dobrosrčni tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija pričajo le njegove obrazne poteze in tople rjave oči. Aleš je namreč svoje telo olajšal za skoraj 100 kilogramov!

Aleš pred hujšanjem. foto: Osebni arhiv

''Odkar sem zapustil šov, sem izgubil 31 kg. Od lani januarja, ko sem začel hujšati, pa 96 kg.'' In kako mu je slednje uspelo? ''Takoj po šovu sem začel s treningi v fitnesu in to 6 x tedensko, redko 5 x. Poleg tega občasno še telovadim v programu zdravo hujšanje. Prehrana pa predvsem zdrava, raznovrstna in 5 x na dan. Se pa res pazim, ne uživam sladkarij ... niti jih ne pogrešam,'' nam je zaupal Hrvatin in dodal, da namerava s hujšanjem nadaljevati tudi v prihodnje. Do prvega cilja, torej izgube 100 kilogramov, ga ločijo le še štirje kilogrami. ''Naslednji cilj pa je, da dosežem 100 kg, za kar mi manjka še 27 kg. Je pa nujno, da shujšam, ker imam kar velike težave z obema kolenoma, kar me ovira tako na treningih, kot tudi pri sami hoji.''

To pa je sprememba, kajne? foto: Osebni arhiv

Kot nam zaupa, mu nihče ne verjame, da ima še vedno 127 kilogramov. ''Po izgledu je težko oceniti. Najbrž tudi zato, ker so me bili vajeni čez 200 kilogramov …'' Kaj pa na njegovo veliko preobrazbo poreče soproga? ''Žena pravi, da sem zobotrebec,'' se smeji Aleš in ponosno pripomni, da se je izgube kilogramov marljivo lotila tudi soproga, ki je shujšala že 25 kilogramov.

Aleš Hrvatin Lujko in Maja Cimermančič. foto: Osebni arhiv

Alešev veliki uspeh je v navdih mnogim posameznikom, ki bijejo bitko z odvečnimi kilogrami. Skupaj s sotekmovalko in prijateljico Majo Cimermančič sta se tako lotila navdihujočega projekta, tekom katerega pomagata vsem tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje na bolje. V teh dneh so v njuni facebook skupini #aktivirajse pričeli z zanimivim izzivom hujšanja, ki se mu lahko pridružite tudi vi …

Aleš ob vstopu v šov The Biggest Loser Slovenija. foto: Planet TV

prejšnji članek
Martina Ipša v Beogradu grešila
Svet slavnih
Martina Ipša v Beogradu grešila
naslednji članek
Meghan Markle se mora naučiti pravilno jesti
Svet slavnih
Meghan Markle se mora naučiti pravilno jesti
#obraziavenija
obraziavenija