kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najuspešnejša blogerka na svetu je postala mamica!

21. 3. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Chiara Ferragni kopalke

foto: Instagram/Chiara Ferragni

Tekle so solze sreče in ponosa!

Italijanska blogerka, manekenka in modna oblikovalka Chiara Ferragni in njen zaročenec, italijanski glasbenik Fedez, sta včeraj, 20. marca, razkrila, da sta v torek prvič postala starša. Chiara je imela v zadnjem obdobju sicer nekaj težav in je morala predvsem mirovati. Zdaj pa ju je razveselil zdrav sin Leo oziroma Leoncino. 

"To so bile moje najboljše solze. Ta trenutek, ko sva videla Lea prihajati na svet - nikoli še nisem čutila takšnih občutkih. Bil je dolg porod in bila sem izmučena, da sem to izkušnjo doživljala skupaj s svojo ljubeznijo, pa je bila najboljša motivacija. Počutila sem se, kot da sem v filmski sceni ali sanjah. Še vedno jokam, ko vidim to fotografijo, saj mi pomeni vse na svetu. Tako zelo te imava že rada mali Leoncion," je Cihara zapisala na instagramu. 

foto: Profimedia

Sicer pa je Chiara Ferragni je tista evropska blogerka, ki je v Evropo dobesedno prinesla svet modnega in lepotnega bloganja, kot ga poznamo danes. Je dekle, ki ji je z njeno strastjo zagotovo uspelo in je ena izmed prvih, ki je s pomočjo bloga našla svojo slavo. Številni pravijo, da je ona tista, ki je ustvarila poklic 'modni bloger'. 

A post shared by Fedez (@fedez) on

prejšnji članek
Razkrito: Takšna bo torta Meghan in Harryja
Svet slavnih
Razkrito: Takšna bo torta Meghan in Harryja
naslednji članek
Burak o govoricah: Se ločuje ali bo postal očka?
Svet slavnih
Burak o govoricah: Se ločuje ali bo postal očka?