Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšen je novi izbranec Angeline Jolie

28. 3. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
angelina jolie 2

foto: Profimedia

Tokrat sreče ni našla v objemu svetovno znanega zvezdnika.

Zdi se neverjetno, da je ljubezenska zgodba Brada Pitta in Angeline Joliev njunih očeh zgolj še meglen spomin, a slavni parček je krenil vsak svojo pot, se vsak po svoje soočil z lastno bolečino in si počasi dovolil spustiti v svoj svet novo ljubezen. Medtem ko se Bradu šepetajoče pripisuje številna krajša razmerja, pa je tokrat v javnosti odjeknila novica, da je tudi Angelina našla novo ljubezen …

Lepi neznanec

Kdo je torej človek, ki je ogrel Angelinino srce? To je vprašanje, po katerega odgovoru v zadnjih dneh goreče hrepenijo zlasti prek luže. Njegova identiteta uradno še ni znana, sicer pa gre tako ali tako za človeka, ki je tudi sicer v očeh javnosti popolni neznanec. Angelina je namreč priložnost namenila moškemu, ki se ne giba v zvezdniških krogih. Kot poročajo tuji mediji, gre za običajnega človeka, ki se preživlja s prodajo nepremičnin. Če gre verjeti virom, ki so razkrili njuno razmerje, je Angelinin novi fant nekoliko starejši, a nadvse čeden.

Kaj pa na govorice poreče Angelina? Slednja se je komentarjev raje vzdržala, po težki ločitvi si namreč želi le miru in sreče. Je bil pa bolj zgovoren neimenovani vir, ki je za Us Weekly podal izjavo, da je Angelina še vedno samska in da z moškimi, s katerimi se je videvala v zadnjem času, ni imela resnih namenov.

prejšnji članek
Največji ponos Boštjana Romiha
Svet slavnih
Največji ponos Boštjana Romiha
naslednji članek
Zaljubljena Naomi Campbell
Svet slavnih
Zaljubljena Naomi Campbell