stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marta iskreno: Pred štirimi leti sem doživela možgansko kap

3. 4. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
marta, the biggest loser

foto: Planet TV

Simpatična in zgovorna Marta iz šova The Biggest Loser Slovenija ima za sabo težko izkušnjo.

Tekmovalka druge sezone šova o hujšanju, 50-letna Marta Kepic, je zagotovo ena izmed najbolj srčnih in zgovornih tekmovalk tokratne sezone. V včerajšnji oddaji pa je na hitro tudi razkrila, da ima za sabo težko izkušnjo, ki jo je spremenila, a takrat vseeno ni bila dovolj, da bi naredila tudi odločilno spremembo za svoje telo. 

V ponedeljek je v hiši tekmovalce obiskal Edvard Kadić, strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, ki je zelo velik vtis naredil ravno na Marto, ki je do zdaj izgubila 6, 8 kilograma. Zaradi njegovih besed je začela razmišljati in se odločila, da bo s tekmovalci in gledalci delila tudi delček svoje zgodbe. "Hladilnik ne sme biti naša uteha, ker meni osebno je bila. Takrat ne iščeš, da bi se nasitil, ampak hočeš nasititi dušo. Tukaj smo, da en drugemu dajemo oporo, ker smo tukaj, da nekaj naredimo na sebi pa s sabo," je začela Marta in nadaljevala: "Jaz sem prišla sem, ker sem se končno, verjetno prvič v življenju postavila na prvo mesto. Zato da bom lahko pomagala tudi ostalim doma. Jaz sem imela štiri leta nazaj možgansko kap in takrat mi je res dalo misliti. Ampak kar ni bilo časa, pa je bilo to in tisto narobe, pa poklic imam medicinske sestre, kjer imaš tisoč in en problem."

Iskreno izpoved pa je zaključila z besedami: "Doma s problemi vedno pridejo k meni, je pa res, da te to izčrpa. Tudi ti pa rabiš, da se nekje napolniš s to energijo. Na žalost je bil to pri meni hladilnik."

prejšnji članek
S čistim veseljem omogočili počitnice 80 otrokom iz družin v stiski
Zdravje
S čistim veseljem omogočili počitnice 80 otrokom iz družin v stiski
naslednji članek
Slovenski pevec pokazal svojo shujšano postavo
Svet slavnih
Slovenski pevec pokazal svojo shujšano postavo
#nasazenazenska
nasazenazenska