Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako strastna sta bila Miha Vodičar in Nadiya Bychkova

3. 4. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
1

Nadiyja in Miha sta bila vrsto let partnerja na zasebnem in poslovnem področju. Danes pa ostajata prijatelja. foto: Marko Delbello Ocepek

Nekdanji par, plesni in zasebni, je na plesnem parketu vedno navduševal s svojo čutnostjo in strastjo.

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova je na instagramu delila kratek videoposnetek iz zadnjega svetovnega prvenstva v kombinaciji desetih plesov, kjer sta plesala z dolgoletnim soplesalcem in tudi nekdanjim zasebnim partnerjem Miho Vodičarjem. Že iz tega kratkega posnetka pa se dobro vidi njuna neverjetna plesna energija, s katero sta navduševala tako po Evropi kot tudi po svetu. 

"Spomin na moje zadnje svetovno prvenstvo, tako lepi spomini," je ob posnetku zapisala Nadiya. Le-ta je nastal leta 2015 na Kitajskem, kjer sta ubranila naslov svetovnih prvakov v kombinaciji desetih plesov. Kmalu potem se je njuna desetletna plesna pravljica končala, saj je Nadiya zanosila in takrat končala svojo tekmovalno kariero. 

Danes plesalca navdušujeta vsak na svojem koncu. Miha Vodičar se je z letošnjo sezono pridružil ekipi Zvezde plešejo, kjer pleše z novinarko Sanjo Modrić, Nadiya pa je naredila še večji korak, saj kot profesionalna plesalka nastopa v priznani angleški različici Strictly Come Dancing. Kljub temu pa jima ostajajo prelepi spomini na skupne trenutke in plesne uspehe. Enega izmed takšnih si lahko ogledate tudi spodaj. 

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Čustva razkrivajo resnico
Zdravje
Tedenski numeroskop: Čustva razkrivajo resnico
naslednji članek
S čistim veseljem omogočili počitnice 80 otrokom iz družin v stiski
Zdravje
S čistim veseljem omogočili počitnice 80 otrokom iz družin v stiski