andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Timberlake: Po porodu sva domov prišla razočarana in v šoku

4. 4. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
jessica biel3

Jessica Biel in Justin Timberlake foto: Profimedia

Tik pred tretjim rojstnim dnem svojega sina Silasa sta zvezdnika razkrila, da porod ni potekal tako, kot bi si želela.

Svojo zgodbo sta glasbenik in igralka delila v novi knjigi "Način varuške Nanny Connie: Obvladajte prve štiri mesece starševstva" (The Nanny Connie Way: Secrets to Mastering the First Four Months of Parenthood) in v njej razkrila svojo izkušnjo o tem, kako jima je varuška Connie Simpson pomagala pri prehodu v življenje novopečenih staršev. Tako pa sta Justin Timberlake in Jessica Biel tudi prvič razkrila, da njun porod 8. aprila leta 2015 ni potekal tako, kot sta si želela oziroma zamislila. 

"Najina zgodba z varuško Connie se je začela na dan, ko sva najinega sina pripeljala iz bolnišnice. To morda zveni kot čisto običajen stavek s strani novopečenih staršev, samo da najin porodni načrt ni bil niti slučajno normalen. Imela sva dve babici, meditacisko izbraževanje za porod, tono knjig o dojenčkih in ljubeč dom v Hollywoodskih gričih, ki sva ga spremenila v prostor, kjer sva vadila za porod, ki sva ga poimenovala The Octagon. Tako da ne ravno normalno," sta zapisala Justin in Jessica. 

foto: Profimedia

Kljub vsem pripravam in izobraževanjem pa na dan poroda stvari niso potekale po začrtani poti. "Ko so najini načrti za miren in naraven porod propadli, so morali Jessico odpeljati v bolnišnico in tam izvesti urgentni carski rez. Domov sva prišla izmučena, razočarana in popolnoma v šoku." Jessica je k temu še dodala, da je postala obsedena z organskimi ne toksičnimi in naravnimi stvarmi za svojega sina, ki je na svet prišel v operacijski dvorani. "Postala sem diktator in tako sebe kot tudi moža spravljala ob pamet." 

Kljub težki porodni izkušnji pa par v svojem starševstvu izjemno uživa. Ravno januarja je Justin razkril, da ima večkrat občutek, da je nekaj naredil narobe, a da na koncu samo upa, da bo Silas postal dober fant. Hkrati pa je razkril, da si želi toliko otrok, kolikor si jih bosta z Jessico lahko privoščila. 

prejšnji članek
Čaj iz regratovih listov je močan diuretik
Zdravje
Čaj iz regratovih listov je močan diuretik
naslednji članek
Zaljubljenca s Planet TV uživala na sanjskih počitnicah
Svet slavnih
Zaljubljenca s Planet TV uživala na sanjskih počitnicah