nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pod podobo nevarnega moža se skriva žalostna zgodba

5. 4. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
edo mesič tbls

foto: Planet TV

Tekmovalcu druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija Edu Mesiču življenje doslej ni prizanašalo.

Edo Mesič je zaradi nesreče pri delu skoraj slep na eno oko, doma pa poskuša biti trdna opora soprogi, ki že 20 let boleha za multiplo sklerozo. Njegovega uspeha v šovu bo nemara najbolj vesela prav soproga, saj se zelo boji, da bi zaradi prekomerne teže zbolel tudi on, še bolj pa, da se ne bi mogla skupaj postarati.

Edo se predstavi

Slon je beseda, s katero bi se Edo najlažje opisal. ''Pri teh kilogramih ne moreš biti nič drugega kot slon,'' pravi tekmovalec, ki pa pod zunanjo podobo nevarnega moža skriva krotko naravo s smislom za humor. 49-letnik namreč velja za simpatičnega in duhovitega moža, nekoliko trmaste narave, kar pa mu bo kot pravi v šovu zagotovo prišlo zelo prav.

Njegova velika šibkost je hrana, saj se ji ne more upreti. ''Ko vidim hrano, mi vse paše, bi vse pojedel. Najtežje se uprem pečenim rebrcem in krači.'' A čeprav je z nezdravim načinom življenja nabral precejšnje število odvečnih kilogramov, je sedaj odločen, da naredi nekaj zase in težo pošteno zmanjša. ''Želim izgubiti 75,40 kilogramov,'' je natančen Edo, ki bo v najtežjih trenutkih v šovu mislil na svojo hčerko.

prejšnji članek
V soboto bo zabobnelo v Stožicah
Svet slavnih
V soboto bo zabobnelo v Stožicah
naslednji članek
Slovenska pevka navdušila na modni brvi
Moda&Lepota
Slovenska pevka navdušila na modni brvi