pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tragična zgodba tekmovalke MasterChefa ganila gledalce

6. 4. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Mojco Blaško2
Mojco je smrt 9-mesečne hčere strla in spremenila.

Že prva oddaja letošnje sezone kuharskega šova MasterChef je poskrbela za kar nekaj ganljivih zgodb. Najbolj zagotovo zgodba 40-letne Mojce Blaško, ki je v kuhanju na nek način našla tolažbo po smrti mlade hčere.

Na vprašanje Luke Jezerška, zakaj se je odločila za sodelovanje v šovu MasterChef, je mojca s solzami v očeh priznala, da jo v zadnjih letih kuhinja zelo veseli in da je za njo ena zelo težka življenjska izkušnja, po kateri se je iskala v hribih, potem pa je še zbolela. Luko je seveda zanimalo, kaj se je zgodilo, Mojca pa je na robu joka odgovorila: "Hčerka mi je umrla. Dobila sem hčer. Naša Lucija je bila bolna, imela je spinalno atrofijo. 9 mesecev in pol stara je umrla in to nas je vse sesulo." Luka je Mojco ob izpovedi seveda objel in ji namenil besede spodbude. Mojca je še priznala, da je že prej rada kuhala, zaradi tragedije pa je v tem početju našla uteho in veselje v svojem življenju. 

Mojca je sicer pripravila joto, s katero ji je v dvoboju ena na ena uspelo premagati Vladkine palačinke. S tem pa se je že izognila izločitvi v tem tednu. 

prejšnji članek
Burak s soprogo blestel na rdeči preprogi
Svet slavnih
Burak s soprogo blestel na rdeči preprogi
naslednji članek
Velik šok za kraljevo družino
Svet slavnih
Velik šok za kraljevo družino