favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi najmanj izgubljenih kilogramov šov zapušča Matic

6. 4. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
matic kos

Matic Kos je šov zapustil v začetku aprila. foto: Planet TV

Modri so na tehtanju nadigrali rdeče in se veselili obstanka v šovu The Biggest Loser Slovenija. Pred rdečimi pa je bila težka odločitev, kjer so na tehtnici odločili kilogrami.

Rdečo ekipo je moral že na začetku svoje poti v hujšanju zapustiti 21-letni Matic Kos iz Zreč. Kljub sodelovanju na skušnjavi, ki jim je prineslo 3, 5 kilograma minusa na tehtnici, rdeči pri izgubi kilogramov niso morali niti slediti modrim. 

Člani modre ekipe so kot po tekočem traku navduševali s svojo izgubo kilogramov, rdeči pa so po drugi strani razočarali, tako voditelja Marka Potrča, predvsem pa svojo trenerko Natašo Gorenc. Le-ta preprosto ne more razumeti, zakaj je do tako slabih rezultatov sploh prišlo. Najboljši štirje v skupini Edo, Marta, Tomaž in Maja so se tako morali odločiti, kdo zapušča šov. Pri večini pa je prevladala številka izgubljenih kilogramov. 

Med zadnjimi tremi, Blažem, Evo in Maticem, je najmanj izgubil ravno slednji in sicer samo 0, 3 kilograma. Ravno to pa je bil glavni razlog za njegov izpad. Matic je sicer tisti tekmovalec, ki svoje majice ne želi sleči niti pred svojim dekletom. Je pa ob odhodu obljubil, da se bo zunaj maksimalno potrudil in v finalu pokazal, česa se je naučil v šovu. Zmago in finale šova je na koncu privoščil Edu, uspeh pa želi tudi Blažu. 

prejšnji članek
To sta naredila Luka Dončić in njegova izbranka!
Svet slavnih
To sta naredila Luka Dončić in njegova izbranka!
naslednji članek
Burak s soprogo blestel na rdeči preprogi
Svet slavnih
Burak s soprogo blestel na rdeči preprogi