profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Urbas iskreno priznala

11. 4. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
nika urbas

Najbolj ostra in zabavna sodnica Nika Ambrožič Urbas se je navdušila nad Chorchypom, kar mu je po šovu tudi večkrat povedala. foto: Mediaspeed

Čeprav je v oddaji Zvezde plešejo vedno polna energije in predvsem kreativnih komentarjev, pa Nika priznava, da se velikokrat tudi odklopi.

Nika Ambrožič Urbas je razpeta med dvema mestoma. Med Ljubljano in Londonom. Na eni strani se pripravlja na nedeljske ocene plesnih nastopov, po drugi pa v Londonu ustvarja, dela in živi. Njej urnik je tako predvsem med marcem in majem zelo natrpan. Zdaj pa je priznala, da je včasih tudi lena in da se takrat popolnoma odklopi. 

"Že dolgo nazaj sem si obljubila, da si bom redno jemala čas za počitek. Dobesedno sem se morala naučiti, kako to narediti, saj je moje življenje tako dinamično in sem se v tem resnično trudila, da najdem način za sprostitev. Prišla sem do točke, ko sem videla, kako se moja kreativnost odzove na moje dobo počutje, ko sem sproščena sem res bolj produktivna. Ko sem izmučena, ni nobenega delovnega toka. Kljub vsemu se moram redno sprostiti, 'ugasniti' in preprosto biti," je Nika zapisala na instagramu. K temu pa je še dodala, da so torki dnevi, ki jih v večini preživi v Londonu in jih izkoristi za polnjenje baterij. Gre za lene, udobne in neorganizirane dneve v njenem življenju. 

Preverite še skrivnost za Nikin vedno svež videz!

prejšnji članek
Khloe Kardashian doživela hladen tuš
Svet slavnih
Khloe Kardashian doživela hladen tuš
naslednji članek
Razkrita resnica o Henriku Lutzu
Svet slavnih
Razkrita resnica o Henriku Lutzu