Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrita resnica o Henriku Lutzu

11. 4. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
Screenshot from 2018-04-11 14-59-36

foto: PLANET TV

Sotekmovalci in voditelj šova The Biggest Loser so bili jezni na Henrika. Je to pravi razlog?

V torek je bila pred tekmovalci druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija že tretja skušnjava, na kateri bi si lahko pridobili tudi imuniteto pred izločanjem, ki bo na sporedu v četrtek. 

V tokratni skušnjavi so bile na voljo individualne imunitete, če bi en tekmovalec pojedel dva piščanca, in pa odbitki kilogramov, za vsakega piščanca, ki bi ga ekipa skupaj pojedla. Prav nobenemu ni uspelo pojesti dveh, kljub temu, da se je Željko pohvalil s tem, da bo on pojedel kar tri. So se pa vsi trudili, da bi jih pojedli čim več. No, vsi, razen Henrik. Le-ta še vedno vztraja pri svoji veganski prehrani, ki se jo je držal že v prvi sezoni. Kljub temu, da je znano, da je nekoč jedel meso, pa so njegovi tekmovalci tokrat razkrili še več. 

Henrik namreč sploh ni postal vegan. Tudi doma naj bi redno užival meso. Za vegansko prehrano se je odločil izključno samo za potrebe šova. Saj je prepričan, da bo s tako prehrano bolj učinkovito izgubljal odvečne kilograme. Ravno to pa je zmotilo njegove sotekmovalce. Kljub temo, da se Henrik v zasebnem življenju ne odreka mesu, jim ni želel niti malo pomagati in vase ni želel nesti niti enega koščka mesa. "On bi gledal in komandiral, jamo pa bi kopali drugi v njegovi ekipi. Ni pravično do ekipe. Henrik je prebrisan in dobro ve, da so kljub temu delali zanj," so bili prepričani nekateri tekmovalci.

Ga bo v četrtek to stalo obstanka v šovu. Kot je že znano, je Henrik le-tega že zapustil. PREVERITE! 

prejšnji članek
Nika Urbas iskreno priznala
Svet slavnih
Nika Urbas iskreno priznala
naslednji članek
Meghan Markle, kot je še niste videli
Svet slavnih
Meghan Markle, kot je še niste videli