pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Henrik že doma, hude obtožbe na račun Planet TV-ja

3. 4. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
henrik steza

foto: Planet TV

Vsebina oddaje The Biggest Loser je Henrika tako zelo zmotila, da se je odločil, da javno razkrije, da je že izpadel iz druge sezone šova.

"Sem pravkar pogledal včerajšnjo oddajo The Biggest Loser Slovenija. Pa vi na Planet TV niste normalni! Spet ste neki zrežiral, da je Blaž slišal 'kao', da ženske trdijo, da sem jih nadlegoval. Zato spet prvič slišim preko TV. Niti Blaž niti nobena ženska mi ni nikoli nič rekla. To je enako, kot sem v prvi sezoni prek TV zvedel, da me je Indira obtožila nadlegovanja. Zakaj mi nobena ni nikoli nič rekla v hiši? Enako mi Indira v hiši ni nikoli nič rekla ampak se je z mano ves čas normalno družila. Še zdaj se na Težaku laže, da sem jo za rit prijel, ko se to nikoli ni zgodilo. A ste me zato nazaj povabili, da boste spet neki zrežiral tako kot v prvi sezoni," so besede, ki jih je tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija Henrik Lutz zapisal na svojem facebook profilu. K temu je še dodal, da je doma že nekaj časa in da se je vrnil še preden se je druga sezona pričela predvajati na televiziji. 

Kaj je Henrika tako zelo zmotilo? 

V včerajšnji, ponedeljkovi oddaji, se je zopet kar nekaj stvari odvijalo od provokativnega tekmovalca. Že z Evo sta imela manjši spor, saj jo je on resnično želel spraviti iz tekalne steze in je ob tem vedno poudarjal, da on trenira za maraton in da mora trenirati 3 ure na dan. Ob tem pa ni želel popustiti in razumeti, da imajo tudi preostali tekmovalci pravico do uporabe tekalne steze in da bi se moral tudi on prilagoditi. 

"Mi se s Henrikom dobro razumemo, od žensk pa sem že slišal ,da se rine in kako kdaj preveč otipa in izmenja kako tako besedo," pa je v izjavi povedal Blaž. Dodal pa je še, da upa, da se bo Henrik umiril. Ravno te izjave pa so najbolj zmotile Henrika. 

foto: Instagram/Facebook

foto: Instagram/Facebook

Kdo govori resnico? 

prejšnji članek
Le kdo je očaral lepo Martino Plohl?
Resničnostni šovi
Le kdo je očaral lepo Martino Plohl?
naslednji članek
Saša Lendero: To me popolnoma spravi s tira!
Svet slavnih
Saša Lendero: To me popolnoma spravi s tira!