diana gomilsek Odkrito.si

Slovenska glasbenika na Krku kupila kar stanovanje...

kolinda grabar-kitarović, borut pahor Svet24.si

Kolinda tokrat v tesnem Borutovem objemu

kovanci Petisvet

Če najdete kovanec, pazite na ti dve stvari

Lidija Lenarčič, Vesna Petković Svet24.si

Ali morda prepoznate dekletce s fotografije?

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. julija

klara-jazbec1 Najstnica.si

Pevka Klara Jazbec razkrila, kako ona gleda na ...

Tanja Žagar Njena.si

Tako seksi je Tanja Žagar v kopalkah

Obraz Planet TV pred javnostjo skrival drugega otroka
| C. L., Zvezde

Obraz Planet TV pred javnostjo skrival drugega otroka

Bojan Ilijanič se odlično počuti v očetovski vlogi., m24

Prihod drugega otroka je bil bolj skrit pred javnostjo, saj so za to vedeli le njegovi najbližji sorodniki. Bojan Ilijanič še dodaja, da starejši sin ni prav dobro dojel, kaj pomeni prihod bratca.

Nekdanji mister Slovenije in napovedovalec vremena Bojan Ilijanič je navdušen nad očetovstvom. »Tian je star dve leti in pol, Lian pa se je rodil pred dobrimi tremi meseci. Pri obeh porodih sem bil zraven, v drugo je šlo vse skupaj zelo hitro. Prihod drugega otroka je bil bolj skrit pred javnostjo, saj so za to vedeli le najbližji sorodniki,« pravi Bojan in doda, da starejši sin ni prav dobro dojel, kaj pomeni prihod bratca, in zato pridejo tudi trenutki, ko je malo ljubosumen.

»Sicer pa ga ima zelo rad, objema ga in poljublja, tako da je treba biti kar pozoren, da ne bo ta ljubezen izražena preveč silovito,« je skrben očka, ki se kljub obilici službenih obveznosti rad posveča družini, kolikor le more. »Moja partnerka je že pri prvem otroku preživela ves porodniški dopust z otrokom, kar je tudi prav, pa čeprav na ta račun včasih trpi kariera. Pride trenutek, ko moraš dati otrokom prednost pred vsem drugim.«