mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

Obraz Planet TV pred javnostjo skrival drugega otroka
| C. L., Zvezde

Obraz Planet TV pred javnostjo skrival drugega otroka

Bojan Ilijanič se odlično počuti v očetovski vlogi., m24

Prihod drugega otroka je bil bolj skrit pred javnostjo, saj so za to vedeli le njegovi najbližji sorodniki. Bojan Ilijanič še dodaja, da starejši sin ni prav dobro dojel, kaj pomeni prihod bratca.

Nekdanji mister Slovenije in napovedovalec vremena Bojan Ilijanič je navdušen nad očetovstvom. »Tian je star dve leti in pol, Lian pa se je rodil pred dobrimi tremi meseci. Pri obeh porodih sem bil zraven, v drugo je šlo vse skupaj zelo hitro. Prihod drugega otroka je bil bolj skrit pred javnostjo, saj so za to vedeli le najbližji sorodniki,« pravi Bojan in doda, da starejši sin ni prav dobro dojel, kaj pomeni prihod bratca, in zato pridejo tudi trenutki, ko je malo ljubosumen.

»Sicer pa ga ima zelo rad, objema ga in poljublja, tako da je treba biti kar pozoren, da ne bo ta ljubezen izražena preveč silovito,« je skrben očka, ki se kljub obilici službenih obveznosti rad posveča družini, kolikor le more. »Moja partnerka je že pri prvem otroku preživela ves porodniški dopust z otrokom, kar je tudi prav, pa čeprav na ta račun včasih trpi kariera. Pride trenutek, ko moraš dati otrokom prednost pred vsem drugim.«