nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Obraz Planet TV pred javnostjo skrival drugega otroka

15. 4. 2018; 11.00
Avtor: C. L., Zvezde
bojan ilijanic

Bojan Ilijanič se odlično počuti v očetovski vlogi. foto: M24

Prihod drugega otroka je bil bolj skrit pred javnostjo, saj so za to vedeli le njegovi najbližji sorodniki. Bojan Ilijanič še dodaja, da starejši sin ni prav dobro dojel, kaj pomeni prihod bratca.

Nekdanji mister Slovenije in napovedovalec vremena Bojan Ilijanič je navdušen nad očetovstvom. »Tian je star dve leti in pol, Lian pa se je rodil pred dobrimi tremi meseci. Pri obeh porodih sem bil zraven, v drugo je šlo vse skupaj zelo hitro. Prihod drugega otroka je bil bolj skrit pred javnostjo, saj so za to vedeli le najbližji sorodniki,« pravi Bojan in doda, da starejši sin ni prav dobro dojel, kaj pomeni prihod bratca, in zato pridejo tudi trenutki, ko je malo ljubosumen.

»Sicer pa ga ima zelo rad, objema ga in poljublja, tako da je treba biti kar pozoren, da ne bo ta ljubezen izražena preveč silovito,« je skrben očka, ki se kljub obilici službenih obveznosti rad posveča družini, kolikor le more. »Moja partnerka je že pri prvem otroku preživela ves porodniški dopust z otrokom, kar je tudi prav, pa čeprav na ta račun včasih trpi kariera. Pride trenutek, ko moraš dati otrokom prednost pred vsem drugim.«

prejšnji članek
Oblikovalka nakita Olga Košica zopet ustvarila nekaj neverjetnega
Moda&Lepota
Oblikovalka nakita Olga Košica zopet ustvarila nekaj neverjetnega
naslednji članek
Steve iz Beverly Hillsa pri 54 letih fit in srečen očka
Svet slavnih
Steve iz Beverly Hillsa pri 54 letih fit in srečen očka