ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

intuicija 1 Petisvet

5 nujnih opozoril, da nekaj ni ...

glarus Svet24.si

FOTO: Pirati so jih presenetili s kalašnikovi

roman abramovič Svet24.si

Blamaža: zdaj znano, zakaj se Abramovič ni smel ...

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

Obraz Planet TV pred javnostjo skrival drugega otroka
| C. L., Zvezde

Obraz Planet TV pred javnostjo skrival drugega otroka

Bojan Ilijanič se odlično počuti v očetovski vlogi., m24

Prihod drugega otroka je bil bolj skrit pred javnostjo, saj so za to vedeli le njegovi najbližji sorodniki. Bojan Ilijanič še dodaja, da starejši sin ni prav dobro dojel, kaj pomeni prihod bratca.

Nekdanji mister Slovenije in napovedovalec vremena Bojan Ilijanič je navdušen nad očetovstvom. »Tian je star dve leti in pol, Lian pa se je rodil pred dobrimi tremi meseci. Pri obeh porodih sem bil zraven, v drugo je šlo vse skupaj zelo hitro. Prihod drugega otroka je bil bolj skrit pred javnostjo, saj so za to vedeli le najbližji sorodniki,« pravi Bojan in doda, da starejši sin ni prav dobro dojel, kaj pomeni prihod bratca, in zato pridejo tudi trenutki, ko je malo ljubosumen.

»Sicer pa ga ima zelo rad, objema ga in poljublja, tako da je treba biti kar pozoren, da ne bo ta ljubezen izražena preveč silovito,« je skrben očka, ki se kljub obilici službenih obveznosti rad posveča družini, kolikor le more. »Moja partnerka je že pri prvem otroku preživela ves porodniški dopust z otrokom, kar je tudi prav, pa čeprav na ta račun včasih trpi kariera. Pride trenutek, ko moraš dati otrokom prednost pred vsem drugim.«