zala djuric Odkrito.si

Tanja Ribič o nesreči svoje hčere med hitenjem

Meghan Markle Svet24.si

22 članska ekipa za porod Meghan Markle je ...

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

3 - Elizabetha Svet24.si

Zapravljivke so tudi kraljice in princese

Bella Hadid Najstnica.si

Znana manekenka še vedno zanika lepotne popravke,...

Omar Naber Njena.si

Omar Naber poljubljal skrivnostno svetlolasko

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa
| K.M.

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa

Facebook/Ksenija Kranjec

Ksenija Kranjec, ki smo jo spoznali v Big Brotherju, je popolnoma na tleh. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka.

Slovenska zvezdnica resničnostne televizije Ksenija Kranjec, ki se je širši Sloveniji predstavila v šovu Big Brother, lansko leto pa je sodelovala tudi v srbskem šovu Parovi, je v šoku. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka, ki jo je sicer spremljal na vsakem koraku. Ga je kdo videl? 

"Moj Snoopy je bil ukraden včeraj popoldne okoli 15.00 ure, sredi belega dneva pred našo hišo ! Prosim če mi pomagate in delite objavo dalje. Najditelju ponujamo denarno nagrado! Če je kdorkoli kaj opazil, ali da ima kakršne koli informacije, ki so utemeljene naj se JAVI! Hvala! Snoopy se mora vrnit DOMOV," je Ksenija zapisala na družbenem omrežju. Ob tem pa je objavila nekaj fotografij svojega štirinožnega prijateljčka. 

Kuža je bil odtujen v okolici Mislinje. Če ga je kdorkoli videl, pa Ksenija seveda prosi za vse informacije. Nekaj Snoopyjevih fotografij pa si lahko ogledate spodaj.