kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa

15. 4. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
ksenija kranjec

foto: Facebook/Ksenija Kranjec

Ksenija Kranjec, ki smo jo spoznali v Big Brotherju, je popolnoma na tleh. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka.

Slovenska zvezdnica resničnostne televizije Ksenija Kranjec, ki se je širši Sloveniji predstavila v šovu Big Brother, lansko leto pa je sodelovala tudi v srbskem šovu Parovi, je v šoku. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka, ki jo je sicer spremljal na vsakem koraku. Ga je kdo videl? 

"Moj Snoopy je bil ukraden včeraj popoldne okoli 15.00 ure, sredi belega dneva pred našo hišo ! Prosim če mi pomagate in delite objavo dalje. Najditelju ponujamo denarno nagrado! Če je kdorkoli kaj opazil, ali da ima kakršne koli informacije, ki so utemeljene naj se JAVI! Hvala! Snoopy se mora vrnit DOMOV," je Ksenija zapisala na družbenem omrežju. Ob tem pa je objavila nekaj fotografij svojega štirinožnega prijateljčka. 

Kuža je bil odtujen v okolici Mislinje. Če ga je kdorkoli videl, pa Ksenija seveda prosi za vse informacije. Nekaj Snoopyjevih fotografij pa si lahko ogledate spodaj. 

prejšnji članek
Bo Jagoda Batagelj spet zibala?
Svet slavnih
Bo Jagoda Batagelj spet zibala?
naslednji članek
Špela Grošelj, zakaj si naredila to?
Svet slavnih
Špela Grošelj, zakaj si naredila to?
#nasazenazenska
nasazenazenska