pucer5 Odkrito.si

FOTO: To je največji zaklad Edija Pucerja

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. julija

Indijanka prerokuje Petisvet

Prerokba starodavnih Indijancev se uresničuje?

toca Svet24.si

VIDEO: Noro! Zapadlo je za 20 centimetrov - toče!

Meghan markle Svet24.si

Odločitev je padla: Meghan gre v ZDA

Četrti \'da\' Dese Muck Njena.si

Desa Muck se je zopet poročila

poroka Njena.si

Dončič razkril skrivnost: Zadoneli so poročni ...

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa
| K.M.

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa

Facebook/Ksenija Kranjec

Ksenija Kranjec, ki smo jo spoznali v Big Brotherju, je popolnoma na tleh. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka.

Slovenska zvezdnica resničnostne televizije Ksenija Kranjec, ki se je širši Sloveniji predstavila v šovu Big Brother, lansko leto pa je sodelovala tudi v srbskem šovu Parovi, je v šoku. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka, ki jo je sicer spremljal na vsakem koraku. Ga je kdo videl? 

"Moj Snoopy je bil ukraden včeraj popoldne okoli 15.00 ure, sredi belega dneva pred našo hišo ! Prosim če mi pomagate in delite objavo dalje. Najditelju ponujamo denarno nagrado! Če je kdorkoli kaj opazil, ali da ima kakršne koli informacije, ki so utemeljene naj se JAVI! Hvala! Snoopy se mora vrnit DOMOV," je Ksenija zapisala na družbenem omrežju. Ob tem pa je objavila nekaj fotografij svojega štirinožnega prijateljčka. 

Kuža je bil odtujen v okolici Mislinje. Če ga je kdorkoli videl, pa Ksenija seveda prosi za vse informacije. Nekaj Snoopyjevih fotografij pa si lahko ogledate spodaj.