dada jerovsek Odkrito.si

Vse ljubezni znane slovenske podjetnice

William in Kate Svet24.si

Skrivnost vojvodinje Kate

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 27. aprila

FOTO2 Tito Svet24.si

Titove poslednje besede in kaj mu je vzelo ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

natasa gorenc Njena.si

Si predstavljate Natašo Gorenc v elegantni ...

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa
| K.M.

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa

Ksenija Kranjec, ki smo jo spoznali v Big Brotherju, je popolnoma na tleh. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka.

Slovenska zvezdnica resničnostne televizije Ksenija Kranjec, ki se je širši Sloveniji predstavila v šovu Big Brother, lansko leto pa je sodelovala tudi v srbskem šovu Parovi, je v šoku. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka, ki jo je sicer spremljal na vsakem koraku. Ga je kdo videl? 

"Moj Snoopy je bil ukraden včeraj popoldne okoli 15.00 ure, sredi belega dneva pred našo hišo ! Prosim če mi pomagate in delite objavo dalje. Najditelju ponujamo denarno nagrado! Če je kdorkoli kaj opazil, ali da ima kakršne koli informacije, ki so utemeljene naj se JAVI! Hvala! Snoopy se mora vrnit DOMOV," je Ksenija zapisala na družbenem omrežju. Ob tem pa je objavila nekaj fotografij svojega štirinožnega prijateljčka. 

Kuža je bil odtujen v okolici Mislinje. Če ga je kdorkoli videl, pa Ksenija seveda prosi za vse informacije. Nekaj Snoopyjevih fotografij pa si lahko ogledate spodaj.