Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Frenk Petisvet.si

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Sambuca Svet24.si

V tem obalnem mestu stanovanja in hiše za en evro

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

kmetija3 Njena.si

Denis Toplak zapustil Slovenijo

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa
| K.M.

Slovenska zvezdnica obupana: ukradli so ji psa

Facebook/Ksenija Kranjec

Ksenija Kranjec, ki smo jo spoznali v Big Brotherju, je popolnoma na tleh. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka.

Slovenska zvezdnica resničnostne televizije Ksenija Kranjec, ki se je širši Sloveniji predstavila v šovu Big Brother, lansko leto pa je sodelovala tudi v srbskem šovu Parovi, je v šoku. Izpred domače hiše so ji ukradli njenega ljubljenčka, ki jo je sicer spremljal na vsakem koraku. Ga je kdo videl? 

"Moj Snoopy je bil ukraden včeraj popoldne okoli 15.00 ure, sredi belega dneva pred našo hišo ! Prosim če mi pomagate in delite objavo dalje. Najditelju ponujamo denarno nagrado! Če je kdorkoli kaj opazil, ali da ima kakršne koli informacije, ki so utemeljene naj se JAVI! Hvala! Snoopy se mora vrnit DOMOV," je Ksenija zapisala na družbenem omrežju. Ob tem pa je objavila nekaj fotografij svojega štirinožnega prijateljčka. 

Kuža je bil odtujen v okolici Mislinje. Če ga je kdorkoli videl, pa Ksenija seveda prosi za vse informacije. Nekaj Snoopyjevih fotografij pa si lahko ogledate spodaj.