nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralca doma ljubimca, na televiziji tekmeca

13. 4. 2018; 07.00
Avtor: Carmen Leban, Zvezde
anja drnovsek

Anja Drnovšek ... foto: Revija Zvezde

Anjo Drnovšek in Daria Nožića Serinija to, da igrata v konkurenčnih televizijskih nadaljevankah, ne moti. Njuna ljubezen kljub temu cveti.

Na prvi pogled sta Anja Drnovšek in Dario Nožić Serini, junaka trenutno najbolj priljubljenih slovenskih serij Reka ljubezni in Gorske sanje, samo eden od številnih zvezdniških parov. A če pogledamo bolj natančno, ugotovimo, da igrata v dveh konkurenčnih televizijskih nadaljevankah, ki ju ob istem času vsak večer predvajajo na dveh konkurenčnih televizijah, ki se vsaka po svoje borita za gledanost. A zaljubljencev vse to očitno nič ne moti, njuna romanca kljub obilici dela cveti. 

... in Dario Nožić Serini sta krasen par. foto: Revija Zvezde

Dario Nožić Serini je tako kot v seriji tudi v resničnem svetu velik romantik. Hkrati pa potrebuje tudi adrenalin – tako pred kamero, na odru kot tudi v zasebnem življenju. Pravi, da se le tako počuti živega. Za njim vzdihujejo mnoga slovenska dekleta, pa tudi dame, ki so v nekoliko bolj zrelih letih. »Luštkan je in prijazen,« je velikokrat slišati iz njihovih ust, zato ni čudno, da je osvojil številna srca. A pozor, Dario je že oddan! Njegova srčna izbranka je igralka Anja Drnovšek, ki v zasebnem življenju še zdaleč ni taka zoprnica kot televizijski liki, ki jih igra. V nadaljevanki Usodno vino je namreč igrala primarijko Rebeko, ki je na vsak način želela zapeljati lepega zdravnika Martina ter pri tem uporabljala tudi zvijače. V Reki ljubezni pa je prava spletkarka Nataša, ki greni življenje predvsem mlajšemu od bratov Slak, Blažu. Anja pravi, da ji je vloga Nataše pisana na kožo. V enem od intervjujev je dejala, da ji je všeč, ker meša štrene, saj je njena vloga zaradi tega bolj zanimiva in atraktivna. Je pa Anja potožila, da se pred kamero še vedno včasih počuti negotovo, saj na akademiji ne dobijo toliko filmskih izkušenj kot recimo na odru.


Oba, tako Anja kot Dario, sta zelo obremenjena, a ne boste verjeli, Anja si prosti čas zase preprosto izbori. Ko začuti, da ji grozi nevarnost, da bo pregorela, si vzame čas in se odklopi. Takrat tudi izklopi telefon in spusti možgane na pašo. Ali pa se, kot se za veliko ljubiteljico konj spodobi, spusti v galop. Anja je bila celih petnajst let aktivna v konjeniškem športu kot tekmovalka. S tem je povezano tudi najlepše darilo, ki ga je dobila v življenju, to je bil konj.

Kako pa je z ljubosumjem, glede na to, da imata tako Anja kot Dario v nadaljevankah kar nekaj intimnih prizorov s soigralci? Dario pravi, da se ga to dotakne in da mu sprva ni bilo lahko. »Včasih bi se najraje zaletel z glavo v zid. Morda je prednost v tem, ker sta igralska partnerja od obeh oddana,« je dejal v enem do intervjujev. Sicer pa mladi igralec meni, da se je treba o teh stvareh pogovarjati. Čeprav so igralci vsega hudega vajeni, so navsezadnje le ljudje s čustvi in svojim zasebnim življenjem.

prejšnji članek
Mala princesa je že prišla v zgodovino
Svet slavnih
Mala princesa je že prišla v zgodovino
naslednji članek
Tedenski horoskop: Napeto in stresno
Horoskop
Tedenski horoskop: Napeto in stresno