stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja voditeljica na Pop TV o slovesu in novi poti

13. 4. 2018; 05.00
Avtor: A. C., Zvezde
andreja virk zerdin

Andreja in Samo Virk Žerdin si tudi po dolgih letih zakona in treh otrocih znata vzeti čas samo zase. foto: Revija Zvezde

Svetlolase Andreje Virk Žerdin se mnogi gledalci komercialne televizije spominjajo, ko sta z Urško Pirš dolga leta orali ledino oddaje z novicami iz sveta znanih in utrli pot Oti Roš in Poloni Jambrek.

Vse dokler se niso na televiziji odločili, da Andreje nenadoma ne potrebujejo več. »Šok je bil velikanski, toda razhajali smo se vsaj dve leti. Sama sem si želela iti, saj smo se razhajali v mnenjih, pa tudi o tem, katere novice objavljati. Nabralo se je toliko vsega, da mi ni bilo več fino hoditi v službo,« se je spomnila slovesa od takrat in dodala, da jo je mož Samo pri njeni odločitvi ves čas spodbujal in podpiral, saj je videl, da ni srečna in zadovoljna. Andreja je zbrala pogum in, potem ko si je dodobra spočila, napisala dve otroški knjigi, sodelovala pa je tudi kot scenaristka nadaljevank.

Le malo ljudi ve, da ima ta odločna ženska kar tri otroke, ki jih ima še raje kot službo. Anabel je rodila pri dvajsetih, Lana je dve leti mlajša, najmlajši Lan pa je star osemnajst let. Otroci so zdaj že odrasli, s Samom pa se še vedno razumeta tako dobro kot na začetku njune zveze.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Napeto in stresno
Horoskop
Tedenski horoskop: Napeto in stresno
naslednji članek
Plesalec šova Zvezde plešejo prejel redko darilo
Resničnostni šovi
Plesalec šova Zvezde plešejo prejel redko darilo